HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα στον παλαιό λιμένα Αιγίου

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα έργα της φορτοεκφόρτωσης και της μεταφοράς προϊόντων κατεδάφισης από τον χερσαίο χώρο πλησίον το...

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα έργα της φορτοεκφόρτωσης και της μεταφοράς προϊόντων κατεδάφισης από τον χερσαίο χώρο πλησίον του νέου λιμένα Αιγίου, όπως και της επισκευής μέρους του ασφαλτοτάπητα στον παλαιό λιμένα, έργα που κρίθηκαν ιδιαίτερα σημαντικά για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του λιμένα και των υπηρεσιών που παρέχει.

Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της νομιμοποίησης κτιρίων του παλαιού λιμένα Αιγίου σύμφωνα με τον Ν. 4178/2013, την οποία έχει αναλάβει διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός από την Αιγιάλεια και η οποία αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για διαδικασία απαραίτητη για τη λειτουργία του λιμανιού και ιδιαίτερα για τη φορτοεκφόρτωση και αποθήκευση προϊόντων.

Τέλος, για το θέμα της αδειοδότησης του νέου λιμένα Αιγίου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Ευάγγελος Ευαγγελίου μαζί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο, είχαν συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα -κατόπιν πρόσκλησής του- την περασμένη Τετάρτη. Ο κ. Κατσιφάρας δεσμεύτηκε για τις δικές του παρεμβάσεις, ώστε σε σύντομο χρονικό διαστημα να ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες και το λιμάνι να δοθεί για χρήση. Σημειώνεται πάντως, πως οι ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας προπορεύονται των διαδικασιών για την ασφάλεια και την αδειοδότηση του νέου λιμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.