HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάγεψε στην Κλειτορία η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων

Με μελωδίες Θοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκη και πολλών άλλων γνωστών δημιουργών σε άψογες όπως πάντα εκτελέσεις, η Φιλαρμονική του Δήμου Κ...



Με μελωδίες Θοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκη και πολλών άλλων γνωστών δημιουργών σε άψογες όπως πάντα εκτελέσεις, η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων, μάγεψε για άλλη μια φορά το κοινό, αυτήν την φορά στην κεντρική πλατεία Κλειτορίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων χθες 9 Αυγούστου 2014
Επόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις της Φιλαρμονικής:

• Την Τρίτη, στις 12 Αύγουστου 2014, η Φιλαρμονική του Δήμου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της, στην όμορφη Γουμένισσα Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία του χωριού. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9:00 μ.μ.
• Την Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμής για τους πεσόντες και αγωνισθέντες Καλαβρυτινούς στην Κύπρο, η Φιλαρμονική του Δήμου μας θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα στο χώρο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων.
• Τα Καλάβρυτα είναι ο επόμενος σταθμός και στην καθιερωμένη Αυγουστιάτικη συναυλία, οι μουσικοί της μπάντας θα γεμίσουν με μελωδίες την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9:00 μ.μ.
• Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι τα Τριπόταμα (Ψωφίδα). Την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, στην κεντρική και ιδιαίτερα γραφική πλατεία, οι παραβρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι με όχημα τους ήχους των πνευστών. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9:00 μ.μ.
• Ακολουθεί η Δάφνη, στο χώρο της πλατείας κάτω από το πανέμορφο κιόσκι, το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, με ώρα έναρξης της συναυλίας στις 9:00 μ.μ. με ώρα έναρξης, η Φιλαρμονική του Δήμου μας θα διασκεδάσει τους πιστούς και τους νέους ακροατές της από τη Δάφνη και την ευρύτερη περιοχή.
Η Φιλαρμονική Καλαβρύτων θα συνεχίσει την περιοδεία της και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.