HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια εξαιρετική Εκδήλωση - Έκθεση στους Κάτω Λουσούς (Σουδενά)

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Κάτω Σουδενά (Κάτω Λουσσοί) Καλαβρύτων τον δεκαπενταυγουστο με την ευκαιρία της έκθεσης ...


Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Κάτω Σουδενά (Κάτω Λουσσοί) Καλαβρύτων τον δεκαπενταυγουστο με την ευκαιρία της έκθεσης "ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΟΚΑΜΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ" και με παράλληλη έκθεση κειμηλίων της ηρωικής οικογένειας των ΠΕΤΙΜΕΖΑΙΩΝ από την ιδιωτική συλλογή της απογόνου των, Αλεξάνδρας Βασιλειάδη.
Στη εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ιδιοκτήτης της οικίας, εκπαιδευτικος κ.Λεωνίδας Πετρόπουλος, ο νεοεκλεγής πρόεδρος των Κάτω Λουσών, κ. Βασίλειος Σιεβάς, ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κάτω Λουσών κ. Αθηνά Πετροπούλου, ο Αντιπρόεδρος της UNESKO και πρόεδρος του εθνικού κέντρου υποθαλάσσιας προστασίας ορυκτού πλούτου και αρχαιοτήτων βυθού κ. Εμμανουήλ Λούβαρης, η κ. Ελένη Πορετσάνου του Λαογραφικού μουσείου Λεχουρίου (Πύργος Λεχουρίτη), ο συντ. εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος, η πρόεδρος ΙΛΕΑ κ. Βάνα Πεντεβή, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λόγγου κ. Μέλπω Ρογκαλά και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.