HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Εκδηλώσεις στην Άνω Κλειτορία

Έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι και με ενθουσιασμό περιμένουμε να ζήσουμε όπως κάθε χρόνο, τις στιγμές εκείνες που όλοι οι συγ...



Έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι και με ενθουσιασμό περιμένουμε να ζήσουμε όπως κάθε χρόνο, τις στιγμές εκείνες που όλοι οι συγχωριανοί μαζευόμαστε στο αγαπημένο μας χωριό, μοιραζόμαστε γλέντια, χαμόγελα και νιώθουμε και πάλι παιδιά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Μαρίνας.
Παρότι ο εορτασμός έγινε ημέρα Πέμπτη (εργάσιμη για τους περισσοτέρους), πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο ναό της Αγίας Μαρίνας που δεσπόζει πάνω από το χωριό μας για να τιμήσει τη μνήμη της. Με μεγάλη χαρά, είδαμε τα δέντρα που φυτεύτηκαν πέριξ του ναού τα Χριστούγεννα από τα παιδιά του Καρνεσίου, να έχουν μεγαλώσει και ανθίσει.
Ελπίζουμε και του χρόνου, να στέκουν περήφανα και να προσφέρουν την πλούσια σκιά τους στους προσκυνητές της Αγίας Μαρίνας.
Αμέσως μετά τον εορτασμό στο ναό, ακολούθησε φαγοπότι σο καφενείο της πλατείας του χωριού, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γίδα βραστή, προσφορά του Στέφανου Δεμενεόπουλου.
Ευχόμαστε η Αγία Μαρίνα να δίνει πάντα φώτιση και υγεία σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους απανταχού συγχωριανούς μας.
Τούτο το μήνα, δύο κορίτσια από τον τόπο μας, ανέβηκαν τα σκαλιά της Εκκλησίας και έδεσαν τη ζωή τους με τους εκλεκτούς της καρδιάς τους. Πρόκειται για τη Μαίρη Κωστοπούλου και την Αιμιλία Οικονόμου, στους γάμους των οποίων έδωσαν το παρόν και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας.
Εκδηλώσεις Αυγούστου: Ο σύλλογός μας και φέτος θα προσφέρει ότι περισσότερο μπορεί για τους επισκέπτες και χωριανούς που θα δώσουν το παρόν στο Καρνέσι μέσα στον Αύγουστο και ιδιαίτερα στις εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν ανήμερα της Κοιμήσεως της Παναγίας, τον Δεκαπενταύγουστο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Τετάρτη 13/08/2014-> 10.00 πμ: Τουρνουά τάβλι, σκάκι, δηλωτή στη πλατεία του χωριού //18.00 μμ: Αγώνας δρόμου με τρείς κατηγορίες-> 1η) τριών-επτά χρονών 2η) οκτώ-δεκατριών χρονών 3η) δεκατεσσάρων-ογδόντα χρονών // 19.00 μμ : Τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες κ.λπ. // 22.00 μμ: Πάρτυ νεολαίας στη πλατεία του χωριού Πέμπτη 14/08/2014-> 18.00 μμ: «Ο μεγάλος» Ποδοσφαιρικός Αγώνας Άνω και Κάτω ρούγας // 19.00 μμ: Ποδοσφαιρικός αγώνας με την τρίτη ηλικία του χωριού Παρασκευή 15/08/2014-> Ετήσιο συναπάντημα Καρνεσιοτών στη πλατεία του χωριού με σουβλάκια, γίδα βραστή, αναψυκτικά - μπύρες με κάβα του συλλόγου σε τιμή κόστους, με λαχειοφόρο και με την εξαιρετική παραδοσιακή χορευτική ομάδα του χωριού Σάββατο 16/08/2014-> 18.00 μμ: Ετήσια απολογιστική συνέλευση στη πλατεία του χωριού, με μέλη του συλλόγου και με την παρουσία όλων των χωριανών, για δημόσια συζήτηση με προτάσεις, παρατηρήσεις και ιδέες πάνω σε θέματα που αφορούν το χωριό μας Κυριακή 17/08/2014-> 06.00 πμ: Εκδρομή στη τοποθεσία Ζούγρα (κατά τη διαδρομή θα γίνει προσκύνημα στην Αγία Μαρίνα) / Εναλλακτικά μπορεί να αλλάξει η τοποθεσία της εκδρομής με προτάσεις των συγχωριανών Ευελπιστούμε και φέτος, ακόμα περισσότεροι χωριανοί να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στις ποικίλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Στα δυσάρεστα νέα, να τονίσουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Βασίλη Μητρόπουλου, γνωστού και ως αεροπόρου, που έφυγε από τη ζωή στις 11-7-2014. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Βασίλης Μητρόπουλος, διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου μας και πάντα ήταν κοντά σε αυτόν από κάθε πόστο. Μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου παρευρέθηκαν και εναπόθεσαν στεφάνι τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος.
Τέλος, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε μέλη, φίλους και μη, του Συλλόγου, στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού μας στις 16 Αυγούστου.
Ως αναγνωρισμένο θεσμικό όργανο, το σωματείο μας, καλεί όλους όσοι έχουν κάποιο παράπονο από το Σύλλογο, να δώσουν το παρόν και να εκφράσουν τυχόν αντιρρήσεις στο έργο και τη λειτουργία του Συλλόγου.
«Η αγάπη βλέπει από τηλεσκόπιο, ο φθόνος από μικροσκόπιο». Josh Billings, 1818-1885
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.