HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πυρκαγιά σε παράνομο σκουπιδότοπο στις εκβολές του Βουραϊκού

Πολλές και αμέτρητες είναι οι παράνομες χωματερές σε όλη την Αιγιάλεια, οι οποίες αποτελούν στην κυριολεξία "βόμβες" έτοιμες ν...

Πολλές και αμέτρητες είναι οι παράνομες χωματερές σε όλη την Αιγιάλεια, οι οποίες αποτελούν στην κυριολεξία "βόμβες" έτοιμες να εκραγούν, καταστρέφοντας το γύρω περιβάλλον.
Δυστυχώς, πολλοί είναι και οι δημότες που τις δημιουργούν "χώνοντας" σκουπίδια στα κρυφά σε διάφορα σημεία, ενώ "αρμόδιοι" εδώ και χρόνια συντηρούν αυτή την παρανομία με τον τρόπο τους. Και ο νοών νοείτω.
Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, μια από αυτές τις παράνομες χωματερές που βρίσκεται στην εκβολή του Βουραϊκού ποταμού, πήρε φωτιά η οποία ευτυχώς δεν επεκτάθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου. Είναι επιτακτική πάντως η ανάγκη για καταγραφή και κυρίως η αποκατάσταση αυτών των χωματερών κι αυτό μας το υπενθύμισε η εν λόγω πυρκαγιά.


Πέπη Σπηλιωτοπούλου 
www.filodimos.gr
www.radioegio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.