HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στενή συνεργασία ΠΔΕ και ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Η πάγια και στενή συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) επιβεβαιώθηκε κατά τη σημερινή συν...

Η πάγια και στενή συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) επιβεβαιώθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, αποτελούμενη από τους Θανάση Γιανναδάκη (Πρόεδρος), Αιβαλή Βασίλης (Γενικός Γραμματέας) και Σιδηρόπουλο Μιχάλη (Μέλος).
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η διαχείριση των υδάτινων πόρων, το νέο ΕΣΠΑ, οι ΑΠΕ, το φυσικό αέριο και οι υδρογονάνθρακες, η ενεργειακή αποδοτικότητα, η διαχείριση των απορριμμάτων, ο περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός, κλπ. και συμφωνήθηκε η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών.
«Το ΤΕΕ είναι ο επίσημός τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας, και αποτελεί θεσμικό συνεργάτη μας. Ενόψει της νέας μας θητείας, συζητήσαμε σημαντικά θέματα και συντονίσαμε τη δράση μας για από κοινού ενέργειες» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Γιανναδάκης ανέφερε «Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ο σημαντικός ρόλος του τεχνικού κόσμου στο σχεδιασμό και την επίλυση ζητημάτων τα οποία είναι σημαντικά για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. Σε αυτή τη κατεύθυνση η συνεργασία του ΤΕΕ με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διατηρεί τον ιδιαίτερα βαρύνοντα ρόλο της»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.