HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Αγαπητά μου παιδιά. Σήμερα που το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, απευθύνω συγχαρητήριες ευχές ...



Αγαπητά μου παιδιά.
Σήμερα που το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, απευθύνω συγχαρητήριες ευχές σε όσους και όσες αποφοίτους των Λυκείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, πετύχατε στις εξετάσεις των Ανωτάτων Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας μας, αλλά συγχρόνως και στους γονείς σας πού μοιράστηκαν μαζί σας τις αγωνίες και τους κόπους σας.

Εργασθήκατε συστηματικά, μελετήσατε με ακρίβεια και επιτύχατε σε Σχολές που είχατε ως πρώτη ή επόμενη επιλογή σας.

Εγγραφείτε στις Σχολές που περάσατε και αντλήστε τη γνώση, η οποία θα σας δώσει το εφαλτήριο για να εκτιναχθείτε στο ύψος της σοφίας και της αρετής, είτε αυτή βασιλεύει πάνω από τις ανθρωπιστικές επιστήμες, είτε ελλοχεύει πίσω από την τεχνολογική πρόοδο.

Όσοι δεν επιτύχατε στην επιλογή σας, δεν σημαίνει ότι αποτύχατε. «Ο Θεός γράφει ίσια με στραβές γραμμές»λέει μια παλιά παροιμία. Συνεχίστε την προσπάθεια ξανά! Όχι με αποκλειστικές επιλογές αλλά με ποικίλες. Ο Γ. Σεφέρης δεν είναι γνωστός ως Διπλωμάτης του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου εργαζόταν, αλλά ως ποιητής. Γι' αυτό ανακαλύψτε μέσα σας τις δυνάμεις και τα τάλαντα που σας έδωσε ο Θεός και τολμήστε στη ζωή σας να τα αξιοποιήσετε. Μην ξεχνάτε ότι πάντοτε θα είμαστε κοντά σας ηθικά και πνευματικά.

Όλοι σας ανεξαιρέτως, αγαπητοί μου, επιτυχόντες και μη, είσθε χρήσιμοι στην κοινωνία μας και σας έχουμε ανάγκη. Η Πατρίδα μας βρίσκεται σε περιπέτεια. Το ήθος σας, η ειλικρίνεια σας και η δυναμική ηλικία σας αποτελούν την καλύτερη προίκα σας για να μεγαλουργήσετε εσείς και μέσω των προσπαθειών σας και η Ελλάδα. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας. Καλή δύναμη σε όλα.

Με αγάπη και πατρικές ευχές
+ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.