HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χοροί και τραγούδια για το αμπέλι, και το κρασί, στο οινοποιείο "Οινοφόρος"

Με βραδιές ποιότητας που διοργανώνουν τα συμμετέχοντα οινοποιεία, συνεχίζονται τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που...

Με βραδιές ποιότητας που διοργανώνουν τα συμμετέχοντα οινοποιεία, συνεχίζονται τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Η αρχή έγινε την Τετάρτη 20 Αυγούστου στο οινοποιείο “Οινοφόρος” του κ. Άγγελου Ρούβαλη στον Σελινούντα, που σε συνεργασία με τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου παρουσίασαν μια βραδιά παραδοσιακών χορών και τραγουδιών από όλη την Ελλάδα, με κεντρικό θέμα το αμπέλι, τον τρύγο και το κρασί. Η βραδιά χαρακτηρίστηκε από το διάχυτο κέφι και πάντα με τη συνοδεία των ποιοτικών κρασιών του “Οινοφόρου”.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με ποικιλία εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και σε όλη την έκταση του Δήμου Αιγιαλείας. Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2014” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.