HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσίασαν οι πτήσεις επίδειξης με αλεξίπτωτο πλαγιάς, στα πλαίσια των "Οινοξένεια 2014"

Τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώθηκαν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) περι...

Τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώθηκαν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με τη φροντίδα των οινοποιείων της Αιγιάλειας που συμμετείχαν στο δίκτυο “Οινοξένεια”, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα εκλεκτά και βραβευμένα κρασιά τους σε ντόπιους και επισκέπτες.
Το διήμερο Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Αυγούστου, οι αμπελώνες RIRA στην Αρραβωνίτσα Αιγιαλείας, παρουσίασαν μια πρωτότυπη δράση: πτήσεις επίδειξης με αλεξίπτωτο πλαγιάς από τη θέση Σταυρός Αρραβωνίτσας (όπου βρίσκονται οι αμπελώνες) προς τη θάλασσα, με τη Σχολή Αλεξίπτωτου Πλαγιάς και Paramotor "No Borders". Μάλιστα, για την εναλλακτική αυτή παρουσίαση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην τηλεοπτική εκπομπή “Έξι-Δέκα” της ΝΕΡΙΤ, με ζωντανή μετάδοση από την Αρραβωνίτσα. Παράλληλα, οι επισκέπτες γεύτηκαν καλοκαιρινά μεζεδάκια βασισμένα στο αμπελόφυλλο, ως συνοδευτικά του κρασιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.