HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αθ.Χρονόπουλος για τον π. Γεώργιο Μπίρμπα

Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του αγαπητού σε όλους πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μπίρμπα . Ο π. Γεώργιος, ήτο πάντοτε μαζί μου, στα α...

Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του αγαπητού σε όλους πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μπίρμπα. Ο π. Γεώργιος, ήτο πάντοτε μαζί μου, στα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Π.Π.Γερμανού στην Αγία Λαύρα την 25/3/2006 και σε όλα τα μνημόσυνα που έγιναν έκτοτε γιά τον Ιεράρχη οκτώ συνολικά. Έχει γράψει πολλά βιβλία που μεταξύ των άλλων αναφέρεται στον αγώνα του 1821 και στην δράση του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς. Ήτο άξιος σε όλα. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Προσωπικά τον Ευχαριστώ γιά την συνεχή στήριξη και ενθάρρυνση που μου παρείχε γιά όλο το θρησκευτικό και πατριωτικό του έργο , γιά τους ωραίους λόγους που εκφωνούσε και μέσα στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας την 30/5/ εκάστου έτους που γινόταν το μνημόσυνο του Ιεράρχη της Ελευθερίας. Τους οικείους του, συλλυπούμαι.
Αθανάσιος Χρονόπουλος
πρόεδρος συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.