HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Κυριακή 27 Ιουλίου το ''X-EVENT'' ΤΡΙΑΘΛΟ ΛΑΔΩΝΑΣ 2014

φωτό από τον περσινό αγώνα Στο παραδεισένιο περιβάλλον της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα, με την υποστήριξη του δήμου Γορτυνίας, θα γίνει τ...

φωτό από τον περσινό αγώνα
Στο παραδεισένιο περιβάλλον της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα, με την υποστήριξη του δήμου Γορτυνίας, θα γίνει την Κυριακή 27/07/2014 για τρίτη χρονιά, ο μονοήμερος αγώνας ορεινού τριάθλου, με την ονομασία ''X-EVENT''ΤΡΙΑΘΛΟ ΛΑΔΩΝΑ 2014.
Περιλαμβάνει κολύμπι, ορεινή ποδηλασία και ορεινό τρέξιμο χωρίς διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.
Θα υπάρχει Ολυμπιακή απόσταση (ΔΙΑΔΡΟΜΗ Α) με 1500 μ. κολύμπι, 31,3 χλμ. ποδήλατο, 9,2 χλμ. τρέξιμο συνολικού μήκους 42 χιλιομέτρων και Sprint απόσταση (ΔΙΑΔΡΟΜΗ Β) με 750 μ. κολύμπι, 15,2 χλμ. ποδήλατο, 5 χλμ. τρέξιμο συνολικού μήκους 21 χιλιομέτρων.
Το Σάββατο 26 Ιουλίου το απόγευμα στα πλαίσια της διοργάνωσης του ορεινού τριάθλου, θα γίνει run event 9,5 χιλιόμετρα.
Η διαδρομή έχει κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, το γραφικό ταβερνάκι της Κανέλας δίπλα ακριβώς από την λίμνη και μόλις 1,5χιλ. από το χωριό Μουριά.
Η διαδρομή κινείται για τα πρώτα 1,2χιλ. σε άσφαλτο, με κατεύθυνση το χωριό και συνεχίζει σε χωματόδρομο δίπλα στην λίμνη για 3,5χιλ. Η επιστροφή στο σημείο τερματισμού γίνεται από την ίδια διαδρομή.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 7:00μμ. το απόγευμα του Σαββάτου.
Θα βραβευτούν επίσης με μετάλλια οι έξι καλύτεροι άνδρες και οι έξι καλύτερες γυναίκες, σε απονομή που θα γίνει μετά την λήξη του αγώνα.
Ανεφοδιασμός με νερό θα υπάρχει στο 4,7χιλ.
Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι ο Δήμος Γορτυνίας. Υποστηρικτές στον αγώνα μας είναι οι: http://www.bizart.gr/ , http://www.wish-bars.gr/.
Κοντά στην διοργάνωση για μια χρονιά ακόμη θα είναι ο Σύλλογος των Απανταχού Μουριωτών και οι κάτοικοι της Μουριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.