HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1970 (ολόκληρη η ταινία)

Ένας Γερμανός επιστρέφει μετά από χρόνια στα Καλάβρυτα, για να ξεθάψει ένα θησαυρό που είχε αφήσει την περίοδο της γερμανικής Κατοχής, α...

Ένας Γερμανός επιστρέφει μετά από χρόνια στα Καλάβρυτα, για να ξεθάψει ένα θησαυρό που είχε αφήσει την περίοδο της γερμανικής Κατοχής, αλλά αναγνωρίζεται από τον γιατρό του χωριού. Ο γιατρός βλέπει στο πρόσωπό του τον αξιωματικό των ναζί που, κατά το ξεκλήρισμα του χωριού, είχε οδηγήσει τον πατέρα του στο εκτελεστικό απόσπασμα, μαζί με άλλους συγχωριανούς. Στη συνέχεια, ο πρώην αξιωματικός πνίγεται στο ποτάμι και οι συνεργάτες του συλλαμβάνονται επ' αυτοφώρω, καθώς ξεθάβουν το θησαυρό.

Η ταινία που μεγάλο της μέρος γυρίστηκε στα Καλάβρυτα, προβλήθηκε τη σαιζόν 1970-1971 και έκοψε 21.578 εισιτήρια. Ήρθε στην 81η θέση σε 87 ταινίες.

Άγγελος Αντωνόπουλος, Γιώργος Τζώρτζης, Τόνια Καζιάνη, Νάσος Κεδράκας, Γιώργος Βελέντζας, Καίτη Γρηγοράτου, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.