HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ομαδική εθελοντική εργασία στο χωριό Νάσια - Μια αξιέπαινη συλλογική δράση

Την Κυριακή 08/06/2014 οργανώσαμε, ακολουθώντας την απόφαση του ΔΣ μας, ομαδική εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό του χωριού μα...



Την Κυριακή 08/06/2014 οργανώσαμε, ακολουθώντας την απόφαση του ΔΣ μας, ομαδική εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό του χωριού μας. Στόχος μας ήταν να κινητοποιήσουμε όσους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα βρίσκονταν στο χωριό μας για να συμμετάσχουν ενεργά στην παραπάνω εκδήλωση. Σκοπός μας πέραν του καθαρισμού του χωριού από σκουπίδια, ζιζάνια και κλαδιά που εμποδίζουν την ασφαλή διέλευση κατοίκων και επισκεπτών, ήταν να επικοινωνήσουμε, να συνεργαστούμε βελτιώνοντας το ομαδικό πνεύμα και την αλληλεγγύη των μελών μας και στο τέλος να περάσουμε καλά.
Η συμμετοχή ήταν καθολική! Έλαβαν μέρος περίπου 60 άτομα. Εκείνο όμως που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν η χαρά της συμμετοχής που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων! Χωριστήκαμε σε ομάδες για καλύτερη αποτελεσματικότητα και για να καλύψουμε όλους τους δρόμους και τα μονοπάτια του χωριού. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια καταπληκτική δουλειά, πολύ καλύτερη από την περσινή χρονιά. Καθαρίστηκαν σχεδόν όλοι οι δρόμοι και μονοπάτια του χωριού. Η χρήση τριών χορτοκοπτικών, που εθελοντικά και με δικά τους έξοδα προσφέρθηκαν από συγχωριανούς μας , συνέβαλε πολύ σημαντικά στην ποιότητα και την ποσότητα της δουλειάς. Επισυνάπτονται φωτογραφίες από δύο ομάδες εργασίας της εκδήλωσης.
Για την διασκέδαση οργανώσαμε ένα ΡΕΦΕΝΕ γλέντι το βράδυ της Κυριακής στο εντευκτήριο του χωριού μας με την συμμετοχή και εκπροσώπων του Δήμου μας. Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν ήταν πάρα πολλά και νοστιμότατα αφού όλοι επιστράτευσαν τις μαγειρικές τους ικανότητες! Επίσης τα ποτά, κρασιά αναψυκτικά και μπύρες, ήταν προσφορά συγχωριανών μας. Με καθολική συμμετοχή το γλέντι, ο χορός και το κέφι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση θέλω, εκ μέρους του ΔΣ αλλά και προσωπικά, να ευχαριστήσω όλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της. Συγκεκριμένα ευχαριστώ θερμά όλους που έλαβαν μέρος στην προσωπική εργασία, αυτούς που προσέφεραν το εδέσματα και τα ποτά, τους φίλους μας που παρευρεθήκαν και βοήθησαν, τον αντιδήμαρχο, τους προέδρους και την σύμβουλο του Δήμου Καλαβρύτων, όλους που με την παρουσία και το κέφι τους συνέβαλαν να γίνει ένα ωραίο ΡΕΦΕΝΕ Νασιώτικο γλέντι!

Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη εκδήλωση του συλλόγου, συγχωριανούς και φίλους!
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Γιαννόπουλος Γιάννης
Πρόεδρος του Συλλόγου 
των απανταχού Νασιωτών


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.