HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιμελητήριο Αχαΐας -Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Επαγγ.Κατάρτισης

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΕΠ.ΕΚ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, στη ...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΕΠ.ΕΚ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, στη Πάτρα, θα υλοποιήσει Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25), έτους 2014.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν από 1-25 άτομα, υπό τον όρο ότι καταβάλλεται γι’ αυτούς η εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%).
Το Αντικείμενο της Κατάρτισης είναι "ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΤ".
Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 40 ωρώνκαι το εκπαιδευτικό επίδομα 200,00 € ανά καταρτιζόμενο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Κ. ΕΠ.ΕΚ., στη διεύθυνση Νέο Πατρών –Αθηνών 35, 2Ος όροφος, και στο τηλ. 2610452087, να δηλώσουν αίτηση ή να ενημερωθούν για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν είναι:
Υπεύθυνη Δήλωση Επιχείρησης (Υπογραφή - Σφραγίδα Επιχείρησης).
Αίτηση καταρτιζόμενου
Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή άδεια εργασίας για τους αλλοδαπούς εργαζομένους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν είναι υπήκοοι χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή).
Φωτοτυπία βιβλιαρίου καταθέσεων (της σελίδας στην οποία φαίνεται ο αριθμός λογ/σμού IBAN του δικαιούχου για την είσπραξη του δικαιούμενου ποσού)
Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ από την αρμόδια ΔΟΥ / αντίγραφο εκκαθαριστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.