HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αχαιός σκόρερ Ανδρέας Σάμαρης: Γράψαμε ιστορία

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που καταφέραμε. Θέλαμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θέλω ...

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που καταφέραμε. Θέλαμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Εγώ προσωπικά έκανα ό,τι μου είπε ο προπονητής μου, με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου που μου μιλούσαν μέσα στο γήπεδο. Θα έλεγα ότι σήμερα γράψαμε ιστορία και πάνω από όλα είναι μια δικαίωση για όλη την προσπάθεια που κάνουμε με όλα τα παιδιά και προσωπικά εγώ είμαι πολύ περήφανος για το πρώτο μου γκολ σε μεγάλη διοργάνωση και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Σίγουρα παίζαμε με παίκτες παγκόσμιας κλάσης, τους σεβαστήκαμε όσο έπρεπε, δεν τους φοβηθήκαμε και θεωρώ ότι παίξαμε στα ίσα την Ακτή Ελεφαντοστού και κερδίσαμε δίκαια».

Αυτά έγραψε στο προσωπικό του προφιλ σε κοινωνικό δίκτυο αμέσως μετά τον αγώνα ο Αχαιός και σκόρερ της μεγάλης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου Ανδρέας Σάμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.