HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός - Εβδομάδα με Βροχές και σκόνη

Ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό θα προσεγγίσει την χώρα μας προερχόμενο από τα βάθη της Σαχάρας το οποίο θα κινηθεί στο κόλπο της Σύρτης κα...

Ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό θα προσεγγίσει την χώρα μας προερχόμενο από τα βάθη της Σαχάρας το οποίο θα κινηθεί στο κόλπο της Σύρτης και θα βαθύνει αρκετά για να καταλήξει στην χώρα μας.
Αυτό το βαρομετρικό χαμηλό θα ενισχύσει τους ανέμους σε επίπεδα θύελλας ενώ οι βροχές και οι καταιγίδες όπου εκδηλωθούν θα προκαλέσουν αρκετά προβλήματα γι'αυτό καλό θα ήταν οι αγρότες αλλά και απλός κόσμος να λάβει τα μέτρα του .
Τα φαινόμενα θα είναι ακραία και οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 9-10 μποφόρ γύρω από το χαμηλό.
Αυτο το βαρομετρικό χαμηλό θα προσεγγίσει το Ιόνιο πελάγος την Τρίτη όπου (ευτυχώς) το αρκετό νερό που κουβαλάει θα πέσει μέσα στο Ιόνιο πέλαγος ωστόσο πρόσκαιρα θα επηρεαστούν και τα νησιά του Ιονίου. Μέσα στην Τρίτη μέχρι και το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική βορειοανατολική Πελοπόννησο,στην κεντρική και βορειοανατολική Στερεά αλλά και στην Θεσσαλία-Ήπειρο μέχρι και την Μακεδονία.
Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες
Την Τετάρτη θα έχουμε πάλι βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία-Θράκη αλλά και στο βορειοανατολικό Αιγαίο,τις Σποράδες-Εύβοια μέχρι και την ανατολική βορειοανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα.
Προς το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατα τόπους ισχυρές και στην Πελοπόννησο αλλά και στην δυτική και κεντρική Στερεά μέχρι και την Ήπειρο.
Στην υπόλοιπη χωρα και κυρίως στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε συννεφιά με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές. Δεν δείχνει να επηρεάζονται ιδιαίτερα από αυτήν την κακοκαιρία.


Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: weather-in-greece.gr/

johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.