HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Το 2ο Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι 11-13/6/2014

φωτό από τον περσινό 1 Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι, Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων - Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), σε συνδ...

φωτό από τον περσινό 1 Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι,

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων - Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων “Αγλαϊα Κόντη-Ελένη Χάμψα”και τον αντίστοιχο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει 11-13/6/2014 το 2ο Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι, για αθλητές του, με θεωρημένα Αθλητικά Δελτία ΣΕΠΟΚΕ, που πιστοποιημένα φοιτούν στο ως άνω αναφερόμενο Σχολείο.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν, με δωρεάν συμμετοχή και ελεύθερη παρακολούθηση, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Σχολείου, με απλό σύστημα νοκ-άουτ. Η νικήτρια ομάδα του κάθε γύρου, προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Όλες και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Διπλώματα Συμμετοχής και οι δύο πρώτες Ομάδες Κύπελλα.

Πρόγραμμα Αγώνων: 
11/6 ώρα 10.00: 1ος γύρος ώρα 14.00: 2ος γύρος
12/6 ώρα 10.00: 3ος γύρος ώρα 14.00: 4ος γύρος
13/6 ώρα 10.00: Απονομές-βραβεύσεις, στην τελετή αποφοίτησης.

Το πρόγραμμα και οι ώρες, ενδέχεται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις συμμετοχές και τις σχολικές ανάγκες, μετά από αιτιολογημένη εισήγηση του Επικεφαλής Διαιτητή και απόφαση του Διευθυντή Αγώνων, χωρίς άλλη ανακοίνωση. Αναβολές δεν χορηγούνται.
Θα χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικά χρονόμετρα με χρόνο σκέψης 45΄συν 30΄΄/κίνηση για κάθε παίκτη. Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική. Παίκτης/τρια που προσέλθει μετά από πάροδο 30 λεπτών, μηδενίζεται τελεσίδικα.
Κάθε Ομάδα αποτελείται από 2-3 παίκτες, ανεξαρτήτου ΕΛΟ-Ηλικίας-Φύλου, εκ των οποίων δικαίωμα και θέση συμμετοχής σε κάθε αγώνα έχουν οι 2, με απόφαση του Αρχηγού της κάθε Ομάδας (που μπορεί να είναι 1 από τους αθλητές), απόφαση που θα κοινοποιείται γραπτώς σε Διαιτητή της συνάντησης, 5΄ πριν από την έναρξη του κάθε γύρου. Ενστάνσεις καταθέτονται γραπτώς, χωρίς παράβολο, εκδικάζονται τελεσίδικα και ανακοινώνονται από την Επιτροπή Ενστάνσεων πριν από την έναρξη του επομένου γύρου.
Σε κάθε σκακιέρα, νίκη χρεώνεται με 1 πόντο, ισοπαλία με1/2, ήττα με 0. Για ήττα χωρίς αγώνα αφαιρείται μισός (1/2) πόντος. Νίκη χωρίς αγώνα βαθμολογείται με 1,5-0. Το αποτέλεσμα κάθε συνάντησης, καθορίζεται από το σύνολο των πόντων της κάθε ομάδας. Σε περίπτωση ισοπάλου αποτελέσματος, νίκη στην 1η σκακιέρα δίνει 2 μονάδες και στην 2η 1 μονάδα.. Επί ισοπαλίας, νικήτρια θεωρείται η Ομάδα που είχε τα μαύρα στην 1η σκακιέρα.
Τα ζευγάρια προκύπτουν με ελεύθερη κλήρωση. Οι Ομάδες 'εντός' έδρας παίζουν με λευκά στην 1η σκακιέρα και με μαύρα στη 2η, οι 'εκτός' έδρας αντίστροφα. Οι έδρες στον 1ο γύρο καθορίζονται με κλήρωση, στους επόμενους ακολουθείται διαδικασία εξισορρόπησης όπως στο Ελβετικό Σύστημα και σε περίπτωση ίδιας διαδοχής, κλήρωση. Γνωστοποιήσεις κληρώσεων, ανακοινώνονται από τον Επικεφαλή Διαιτητή έως και 10΄πριν από κάθε γύρο.
Διευθυντής Αγώνων: Θ. Χαλμούκης Δντης Δημοτικού Καλαβρύτων.
Ιατρός Αγώνων: Δρ Ν. Χ. Ραζής, Πρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ
Διαιτησία: Κατόπιν πρότασης διοργανωτών και σχετικής αποδοχής από την ΤΕΔ-ΕΣΣΠ, ως Διαιτητές ορίζονται οι:
Επικεφαλής Διαιτητής: Δρ Ν. Χ. Ραζής.
Διαιτητές: Ηλ. Ερμείδης, Ρεγγ. Βασιλάτου, Ρ. Ραζή, Γ. Πεντζιάς, Σ. Πεντζιάς.
Αναπληρωτές Διαιτητές: Β. Βασιλάτου, Τζ. Ραζή, Στ. Σταυρόπουλος.
Επιτροπή Ενστάσεων:Λ. Βασιλόπουλος(Πρόεδρος), Ελ. Μαζαράκης, Θ. Παναγόπουλος.
Γραμματεία Αγώνων: Κυρ. Γεωργιάδου-Κ. Λούτση-Αρ. Νικολοπούλου Μέλη ΣΕΠΟΚΕ.
Δηλώσεις Συμμετοχής: έως και 07.55 της 11/6/2014 στον Διευθυντή Αγώνων.
Για ό,τι δεν περιγράφεται-προβλέπεται στην παρούσα, ισχύουν κανονισμοί FIDE-ΕΣΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.