HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Βασίλειος Βγενόπουλος υποψήφιος στον συνδυασμό Λαζουρά

Ζούμε σε μια εποχή που η οικονομική κρίση στερεί από την κοινωνία μας και ιδιαίτερα από εμάς τους νέους να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύ...

Ζούμε σε μια εποχή που η οικονομική κρίση στερεί από την κοινωνία μας και ιδιαίτερα από εμάς τους νέους να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο.
Το αύριο το δικό μας,το αύριο του τόπου μας .
Όμως προσωπικά εγώ αλλά και οι άλλοι νέοι της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας,απόγονοι και συνεχιστές μίας σπουδαίας ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και ενός πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος,δεν θα πάψουμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο αντάξιο των οραματισμών μας.
Όμως άποψη μου είναι,ότι δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα απ΄ τους άλλους πρέπει να πάρουμε και εμείς τα δικά μας ρίσκα,της ευθύνες που μας αναλογούν για να διώξουμε τα σύννεφα που σκοτινείαζουν τον Ελληνικό ουρανό!
Καταγόμενος από την ιστορική Ψωφίδα - ένα σταυροδρόμι αποκαλύψεων και πλούσιων αποθεμάτων ψυχισμού-ενασχολούμενος με το επάγγελμα του κτηνοτρόφου,γνωρίζω ότι ο τόπος,μας χρειάζεται όλους για να τον οδηγήσουμε στην ανάπτυξη.
Με αυτές τις σκέψεις και με πρόθεση να μπω μπροστάρης και συμμέτοχος σε μια συλλογική προσπάθεια επίλυσης των θεμάτων της καθημερινότητας και των προβλημάτων του τόπου μας,στρατεύτηκα στον από κάθε άποψη δημιουργικό συνδιασμό '' ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ '' του Δημάρχου κ.Γεωργίου Λαζουρά.
Ο Δήμαρχος μας εκπροσωπεί το νέο,το καθαρό,το έντιμο,το δημιουργικό, εκείνο που ζωντανεύει την ελπίδα για να οδηγηθεί με σιγουριά προς το μέλλον ο Δήμος των Καλαβρύτων.
Ένας πρόσθετος λόγος είναι ότι αυτό το ζήτησαν και πολλοί συμπατριώτες μου από την Ψωφίδα και τα όμορα χωρία της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας οι οποίοι με στηρίζουν και σε αυτά τα πρώτα μου βήματα στον πολιτικό στίβο.
Δηλώνω απ' αυτή τη θέση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου και απ' όποια με κατατάξει ο κόσμος σε λίγες μέρες με την ψήφο του,ότι θα είμαι παρόν στα εύκολα και τα δύσκολα.
Θα εργαστώ με θέληση,αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για τα οράματα μου,για τα οράματα των νέων του τόπου μας,για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και να χαράξουμε
​πάνω στ' αχνάρια του σήμερα ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όλους μας.
Προχωρούμε μαζί με όλους εσάς,με τους νέους του Δήμου μας,με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Λαζουρά προς τη νίκη του συνδυασμού,προς τη νίκη του καλού!
Βασίλειος Βγενόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων
Δημοτίκη Ενότητα Αροανιας
"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.