HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παναγιώτης Θεοδ. Μηλιτσόπουλος υπ. δημοτ. σύμβουλος Καλαβρύτων

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε για να εκλέξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων καθ...

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε για να εκλέξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων καθώς και τα τοπικά συμβούλια των χωριών μας.
Ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τους ανθρώπους που για 5 χρόνια θα ασχολούνται με τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, μιας καθημερινότητας που γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, που έχει αυξήσει τους ρυθμούς της και απαιτεί πιο εξειδικευμένες λύσεις.
Τα τελευταία 4 χρόνια ο Δήμος μας όπως και όλη η Ελλάδα μαστίζεται από μια φοβερή κρίση, τόσο οικονομική όσο και κρίση αξιών! Είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και με την ψήφο μας να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας!
Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-Δ.Ε.Κ.Α.» του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Κατσικόπουλου, ο οποίος με την μεγάλη εμπειρία του γνωρίζει άριστα το νομικό και διοικητικό πλαίσιο που ρυθμίζει τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφενός αλλά και τα προβλήματα της περιοχής μας αφετέρου.Δεν θα είναι ένας Δήμαρχος για έργα βιτρίνας, αλλά ο Δήμαρχος που θα λύσει τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας και θα φέρει ανάπτυξη στην περιοχή μας.Η ανάπτυξη δεν έρχεται με λόγια αλλά με έργα και τα σωστά έργα απαιτούν αποφασιστικότητα και πυγμή.
Για όσους λοιπόν δεν με γνωρίζουν γεννήθηκα στο Πλανητέρο και κατοικώ στην Κλειτορία, όπου και διατηρώ τυροκομική μονάδα, συνεχίζοντας την οικογενειακή μου παράδοση.Η αγάπη μου για τον τόπο αυτό, με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά, προσφέροντας αδιάκοπα και με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες μου, σε δεκάδες συμπατριώτες μου.Η κοινωνική μου ενασχόληση ξεκινάει από το 1982, ως Κοινοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της κοινότητας Πλανητέρου.Στη συνέχεια διετέλεσα Πρόεδρος της κοινότητας Πλανητέρου και Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κλειτορίας έως το 2010.
Πιστεύω επομένως ότι έχω το δικαίωμα να θέλω να συμβάλω με την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια στην αναβάθμιση της περιοχής μου και την πρόοδο του τόπου μου και για το λόγο αυτό ζητώ την στήριξή σας.
Παναγιώτης Θεοδ. Μηλιτσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.