HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρυτινός, παραδοσιακός γάμος στην Πάτρα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες Σάββατο 24 Μαΐου 2014 η χαριτωμένη Θεοδώρα ή Ρούλα Μπίκου , καθηγήτρια της Αγγλικής Φιλολογίας...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες Σάββατο 24 Μαΐου 2014 η χαριτωμένη Θεοδώρα ή Ρούλα Μπίκου, καθηγήτρια της Αγγλικής Φιλολογίας, από τη Λυκούρια Καλαβρύτων, για να συναντήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της Χαράλαμπο ή Λάμπη Γεωργακόπουλο, έμπορο, από τον Κάτω Δρυμό Καλαβρύτων ! Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών, με κουμπάρους την πανέμορφη Ελένη Παναγιωτοπούλου και Γιώργο Μαντζούνη και με τη συμμετοχή πλήθους καλεσμένων συγγενών, φίλων κύρια Καλαβρυτινών, αφού και οι δυο συμπαθέστατοι νέοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σ την πόλη των Καλαβρύτων. Των ιερέων του ναού προέστη και ευλόγησε τα στέφανα ο παπα – Δημήτρης Μπίκος από τη Λυκούρια. Το νεαρό ζευγάρι έλαμπε από χαρά και ευτυχία! Την παράσταση έκλεψαν οι ‘’μπραζέριδες’’ με τις μαξιλάρες που έφτασαν στο προαύλιο του ναού, έφιπποι σε άλογα, που είχα φέρει από τα Καλάβρυτα!! Μετά το πέρας της τελετής, ″σερβίρισαν″ τους νεόνυμφους, με ένα τσουβάλι ρύζι, ανακατεμένο με ωραία κουφέτα!!! 
Ο ″επίλογος″ της ωραίας και φαντασμαγορικής βραδιάς γράφτηκε, στο ''Κτήμα Διαμαντή'' , με την επιμέλεια του επιδέξιου κλαρινίστα Λάκη Γεωργακόπουλου αδελφός του γαμπρού και οι ζωηρές ″διαδικασίες″ του γλεντιού ολοκληρώθηκαν τις πρωινές ώρες της ″Κυριακής του Τυφλού″!!! 
Στα εξαίρετα και λαμπρά παιδιά Ρούλα και Λάμπη, ευχόμαστε το επόμενο κομμάτι της ζωής τους που τώρα αρχίζει, να είναι αισιόδοξο και χαρούμενο!!!



Γεώργιος Β. Γκλαβάς
Καστριά Καλαβρύτων






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.