HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ευθύμης Καρδαράς υποψήφιος με την "Ελιά"

Δηλώσεις με αφορμή την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας για το Ευρωκοινοβούλιο έκανε ο υποψ. με την "Ελιά&...

Δηλώσεις με αφορμή την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας για το Ευρωκοινοβούλιο έκανε ο υποψ. με την "Ελιά" και γνωστός φίλος των Καλαβρύτων, Ευθύμης Καρδαράς.

«Αυτήν την Κυριακή Έλληνες και ευρωπαίοι πολίτες καλούνται με την ψήφο τους να αποφασίσουν για την πολίτική ατζέντα που θα μας ακολουθήσει την επόμενη πενταετία.
Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε για μια νέα Ευρώπη. Μια Ευρώπη αλληλέγγυα, μια Ευρώπη συμμετοχική, μια Ευρώπη δημοκρατική, μια Ευρώπη που θα αποκαταστήσει τις χαμένες κοινωνικές ισορροπίες. Αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε και για αυτήν συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη μας. Το εγχείρημα της Ελιάς πέτυχε. Η Ελιά κατάφερε να συσπειρώσει κόμματα, πρωτοβουλίες και κινήσεις με το πρόταγμα της ανασυγκρότησης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους. Φίλους και μη, γνωστούς και αγνώστους για την στήριξη και την βοήθεια. Ένα όμως μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου σε όλη την Ελλάδα. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής, ξέρω όμως ότι την πορεία αυτή θα την διανύσουμε μαζί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.