HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θεόδωρος Τακτικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην "Δ.Ε.ΚΑ"

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, φίλοι συμπολίτες, Γεννημένος το 1950 στην Ψωφίδα, προερχόμενος από πολύτεκνη και αγροτική οικογένεια, ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, φίλοι συμπολίτες,
Γεννημένος το 1950 στην Ψωφίδα, προερχόμενος από πολύτεκνη και αγροτική οικογένεια, από πολύ μικρή ηλικία αποφάσισα να μπω στην βιοπάλη. Ήδη από 12 ετών έφυγα από την οικογένειά μου και τον τόπο καταγωγής μου και ασχολήθηκα με σπουδές στην ηλεκτρολογία (απόφοιτος σχολής Ιππάρχου). Ως ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα ασχολήθηκα αρκετά χρόνια με την διακοσμητική αγιογραφία, επάγγελμα που παρά τις δυσκολίες μου έδωσε την δυνατότητα να περιηγηθώ σε όλη την επαρχία Καλαβρύτων, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και να γνωρίσω από κοντά τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων. Τα τελευταία 30 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκτροφή πέστροφας στο πεστροφείο και εστιατόριο «Ο ΜΥΛΟΣ» στα Τριπόταμα. Εκτός αυτού είμαι οικογενειάρχης και πατέρας τριών τέκνων με σπουδές και ακαδημαϊκή πορεία με διεθνείς διακρίσεις.
Από πολύ μικρός ανησυχούσα για τα προβλήματα της κοινωνίας κι έχοντας πνεύμα αριστερό στις πολιτικές πεποιθήσεις αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά. Το χρονικό διάστημα 1978-1986 διετέλεσα για δύο τετραετίες Πρόεδρος της Κοινότητας Ψωφίδος σε ηλικία μόλις 28 ετών, αποδεικνύοντας ότι η νεολαία μπορεί να προβεί στην αλλαγή του κατεστημένου. Ως ο νεότερος πρόεδρος της επαρχίας Καλαβρύτων και παρά τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπισα, είχα θέληση, δύναμη, όρεξη και πάθος να εργαστώ σκληρά για την ανάπτυξη του τόπου μου. Με αυτό το «αξίωμα» προχώρησα στην ίδρυση του Γυμνασίου Ψωφίδος, την ίδρυση του Νηπιαγωγείου Ψωφίδος, την δημιουργία υδραγωγείου στην τοποθεσία Πλάτανος Παυσανία, την δημιουργία ποικίλων οδικών αγροτικών δικτύων προς όλους τους οικισμούς του χωριού και διαπλατύνσεις γεφυριών. Επίσης, ασχολήθηκα με την δημιουργία τηλεοπτικού αναμεταδότη για την κοινότητα Ψωφίδος, την δημιουργία παιδικών χαρών και χώρων αναψυχής, αλλά ασχολήθηκα και με διάφορα εκπολιτιστικά δρώμενα (θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφος, θέατρο σκιών, εκπαιδευτικές εκδρομές κ.ά.).
Ωστόσο, η δράση μου και το ενδιαφέρον μου για την κοινότητα συνεχίστηκε. Διετέλεσα Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ψωφίδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, υπήρξα ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τριποτάμων, ιδρυτικό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Ψωφίδος «η Ερυκίνη Αφροδίτη», ιδρυτής του Αθλητικού Ομίλου Ψωφίδος (Α.Ο.Ψ), αλλά και μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Ψωφίδος με χαρακτηριστική δράση την λαμπαδηφορία από την Ψωφίδα στον Τόπο Θυσίας Καλαβρύτων το 1985.
Λαμβάνοντας υπόψη όλη την δράση και την προσφορά μου για την κοινότητα, καθώς και την πολυετή εμπειρία μου στα πολιτικά δρώμενα και τις καταστάσεις της περιοχής, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Δ.Ε.ΚΑ. του κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου ως δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Αροανίας. Θεωρώ πως ο κ. Κατσικόπουλος είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα με πολυετή εμπειρία στην πολιτική και με επιτυχημένες δράσεις στο παρελθόν. Αποσκοπώ σε μια άρτια και ομαλή συνεργασία μαζί του για το καλό του δήμου Καλαβρύτων.
Σαν προσωπικότητα χαρακτηρίζομαι ως αυτοδημιούργητος, αρκετά κοινωνικός, φιλότιμος, ειλικρινής στα λεγόμενά μου και με αρκετή θέληση για προσφορά με γνώμονα το κοινό καλό. Είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω σε ο,τιδήποτε χρειαστεί για την επαρχία Καλαβρύτων, ανοιχτός πάντα προς κάθε διάλογο, άνθρωπος απλός και καθημερινός που ως μόνιμος κάτοικος Ψωφίδος ζω και αφουγκράζομαι τον παλμό της κοινωνίας, αλλά και τα προβλήματά της.
Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ούτε τάζω ούτε υπόσχομαι κάτι. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται για την επαρχία Καλαβρύτων και δη για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την δημοτική ενότητα Αροανίας.
Οφείλω όμως να ευχαριστήσω όσους με υποστηρίζουν και να δηλώσω ότι η υποψηφιότητά μου δεν έχει σκοπό συμφεροντολογικό, αλλά το κριτήριο είναι το καλό των συνδημοτών μου κι η ευημερία του τόπου μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Θεόδωρος Τακτικός
(υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην "Δ.Ε.ΚΑ." Δημοτική Ενότητα Αροανίας)
τηλ. επικοινωνίας: 
26920-51380
6977350449

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.