HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Συνεργασία πολιτών" Συγκέντρωση στην Κλειτορία με ομιλητές Λαζουρά και Κοντογιάννη

Στην Κλειτορία μίλησε χθες βράδυ 15 Μαΐου σε συγκέντρωση της "Συνεργασίας πολιτών για τον Δήμο Καλαβρύτων" ο κ. Λαζουράς ...


Στην Κλειτορία μίλησε χθες βράδυ 15 Μαΐου σε συγκέντρωση της "Συνεργασίας πολιτών για τον Δήμο Καλαβρύτων" ο κ. Λαζουράς αλλά και ο κ. Κοντογιάννης. Στην ομιλία του ο κ. Λαζουράς κάνοντας εκ νέου επίθεση στην υποψηφιότητα Κατσικόπουλου, μίλησε για το έργο που επιτελέστηκε στην διάρκεια της θητείας του και την ανάγκη συνέχισης του. Στην εκδήλωση μίλησε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού κ. Κοντογιάννης τονίζοντας τις προγραμματικές συμφωνίες που αφορούν την ανάπτυξη της Δ.Ε. Κλειτορίας και την συστράτευση του με το κ. Λαζουρά.  
Η ομιλία του κ. Κοντογιάννη παρ όλο που ήταν προσυμφωνημένη και γνωστή σε όλους τους συνυποψηφίους του συνδυασμού προκάλεσε από μέρους υποψηφίων "μουρμούρες" για το γεγονός οτι δεν υπάρχει ισονομία στην προβολή των υποψηφιοτήτων του συνδιασμού.
Ο κ. Λαζουράς σήμερα το βράδυ θα ολοκληρώσει την προεκλογική του δραστηριότητα με την κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού του στην πόλη των Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία στις 9:00μμ.


Επισυνάπτουμε το Δελτίο τύπου του συνδυασμού:

Σε μια πρωτοφανή σε όγκο και σε παλμό, μεγαλειώδη συγκέντρωση, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει, ποτέ, μέχρι σήμερα, στην Κλειτορία, μίλησε, χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, αναφέρθηκε, στο τεράστιο έργο που έγινε στο Δήμο Καλαβρύτων, στη δυσκολότερη εποχή της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, στα πέτρινα χρόνια καθώς και στις προτάσεις και στο πρόγραμμα για τη νέα θητεία που ξεκινά, τη Δευτέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι πολίτες της Κλειτορίας, οι νέες και οι νέοι της Κλειτορίας που κατέκλυσαν μαζικά τον ιδιαίτερα μεγάλο χώρο της συγκέντρωσης, στην πλατεία, διέκοπταν διαρκώς, με συνθήματα και χειροκροτήματα, το Δήμαρχο Καλαβρύτων και τον παρότρυναν να προχωρήσει μπροστά, για τη νέα δημοτική θητεία.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι συγκεντρωμένοι πολίτες της Κλειτορίας, άκουσαν και την εισαγωγική ομιλία του εξαίρετου γιατρού από τη Λυκούρια, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, Δημήτρη Κοντογιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους συμπαρατάχθηκε με το Γιώργο Λαζουρά, παρότι, ήταν, στην αντιπολίτευση του Δήμου, που είναι και λόγοι, για να στηριχθεί και να ψηφισθεί και πάλι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, για να φέρει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο Καλαβρύτων.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κατέληξε στην ομιλία του εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για τη Νίκη, τη Μεγάλη Νίκη του συνδυασμού του, την Κυριακή το βράδυ και βροντοφώναξε:
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και κυρίως οι ίδιες και απαράλλακτες ιδέες και αντιλήψεις για τριάντα και πλέον χρόνια. Οι πολίτες της Κλειτορίας, οι νέοι της Κλειτορίας θέλουν αλλαγή, θέλουν ν’ ασχοληθούν και να προσφέρουν και αυτοί, στα δημοτικά πράγματα.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ κ. Κατσικόπουλε.
Οι πολίτες έχουν και μνήμη και αλάνθαστη κρίση.
Την Κυριακή θα ψηφίσουν, θα δώσουν τη Νίκη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Θα στηρίξουν το Δήμαρχό τους, που μόχθησε στα τρία πέτρινα χρόνια να κρατήσει το Δήμο Καλαβρύτων όρθιο και να μην χρώστα πουθενά, όταν, ο πρώην Νομάρχης, στα οκτώ, χρυσά, χρόνια, που διοίκησε τη Νομαρχία Αχαΐας την άφησε με χρέη, υποχρεώσεις και βάρη.
Δεν θέλουμε να γυρίσουμε, Δεν θέλουμε να γυρίσει, ο Δήμος Καλαβρύτων, στον τρόπο διοίκησης της πρώην νομαρχίας Αχαΐας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο

  1. ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ) ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΞΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ.............ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ,ΟΤΙ Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΚΑΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.