HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γεώργιος Γιάνναρος υποψήφιος δημ. σύμβουλος στον συνδυασμό Κατσικόπουλου

Ο Γεώργιος Γιάνναρος γεννήθηκε στο Λεχούρι Καλαβρύτων το 1945. Το 1959, σε ηλικία 14 ετών και μετά το θάνατο του πατέρα του, αναγκάζ...

Ο Γεώργιος Γιάνναρος γεννήθηκε στο Λεχούρι Καλαβρύτων το 1945. Το 1959, σε ηλικία 14 ετών και μετά το θάνατο του πατέρα του, αναγκάζεται να εγκαταλείψει το χωριό του και να αναζητήσει την τύχη του στην Πάτρα.
Αρχικά, ξεκίνησε ως ιδιωτικός υπάλληλος. Σύντομα όμως ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση στο εμπόριο τροφίμων, δραστηριότητα που διατήρησε μέχρι και το 2006, όπου συνταξιοδοτήθηκε.
Από το 1998 ασχολήθηκε με τα κοινά. Το 2002 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, στον πρώην Δήμο Αροανίας, ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος την περίοδο 2003 – 2004.
Η αγάπη του για το τόπο η πολυετής και ανιδιοτελής προσφορά του Έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού, θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, με το συνδυασμό Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων ‘’Δ.Ε.ΚΑ.’’ με επικεφαλής Δήμαρχο τον Δημήτρη Κατσικόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.