HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο "Φίδης" απαντά !

Αφού δεν μπόρεσε να κατηγορήσει ουσιαστικά για τίποτα τον κ. Παπακανέλλο ο κ. Γκλαβάς (ο κατά κόσμον "Κοσκωτάς") ούτε μπόρεσε ...

Αφού δεν μπόρεσε να κατηγορήσει ουσιαστικά για τίποτα τον κ. Παπακανέλλο ο κ. Γκλαβάς (ο κατά κόσμον "Κοσκωτάς") ούτε μπόρεσε να αρθρώσει λέξη για την ταμπακιέρα και για τις αλήθειες που του έγραψε, κατέφυγε και πάλι σε γενικόλογα και αοριστολογίες και προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την πραγματικότητα τώρα του φταίει άλλος υποψήφιος από τον συνδυασμό του κ. Κατσικόπουλου, ο υποφαινόμενος γνωστός ως "Φίδης".
Χωρίς και εγώ να έχω καμία ανάμειξη στα δημοσιεύματα που τον αφορούν απαντώ ως εξής:
Έχει δίκιο ο κ. Γκλαβάς ότι πριν είκοσι μέρες τον εκπαραθυρώσαμε από το συνδυασμό του κ. Κατσικόπουλου, θέτοντας μάλιστα ως όρο "ή αυτός ή εμείς" και γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα ήταν "φύρα" για τον συνδυασμό μας.
Παρέλειψε όμως να μας πει, πότε ακριβώς ο ίδιος σταμάτησε να έχει επαφές και να συνομιλεί και γιατί όχι να γλύφει, μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. με τον κ. Κατσικόπουλο και να κατηγορεί τον κ. Λαζουρά και τον Αδελφό του;;;
Πότε ακριβώς έγινε για τον κ. Γκλαβά καταξιωμένος Δήμαρχος ο κ. Λαζουράς;;;
Πριν ή μετά του δώσει τις υποτιθέμενες εξηγήσεις που ο ίδιος λέει ότι του έδωσε;;;
Γιατί πριν τον κατηγορήσει δημόσια μέσω δημοσιευμάτων δεν ζητούσε τις εξηγήσεις αυτές;;;
Ποιες είναι αυτές οι εξηγήσεις που τον καταξίωσαν απότομα και γιατί δεν τις δημοσίευσε, ως όφειλε αφού τον είχε κατηγορήσει δημόσια, να τις μάθουμε και εμείς εγκαίρως;;;
Ή μήπως δεν ήταν ακριβώς εξηγήσεις αλλά άλλου είδους συμφωνίες από αυτές που δεν ανακοινώνονται;;;
Γιατί δεν ρωτούσε τον αδελφό του να του εξηγήσει ή μήπως του εξηγούσε αλλά δεν τον πίστευε;;; Τόσο άρρηκτη σχέση πια, μόνο που αυτή είναι μονοσήμαντη και όχι αμφίδρομη.
Ποιος τελικά έχει γίνει κατ’ επάγγελμα ψεύτης υβριστής και λασπολόγος;;;
Εμείς είμαστε εδώ, κάθε ημέρα όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί και ακούμε τα θέματα, τα προβλήματα και τα σχολιανά του κόσμου με χαμηλωμένο ίσως βλέμμα, μεγάλη αφοσίωση και χωρίς έπαρση και δεν εμφανιζόμαστε ούτε κάθε τέσσερα χρόνια, ούτε κάθε απόγευμα, ούτε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα να ψάλουμε στην εκκλησία και αυτό να το επικαλούμαστε ως συμμετοχή στα κοινά.
Όσο για το ποιος πληρώθηκε, το ξέρουν πολύ καλά οι Καστριώτες και όχι μόνο. Όπως ξέρουν επίσης ότι όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στην Ελλάδα άλλοι δούλεψαν, άλλοι πλήρωσαν και ξόδεψαν, άλλοι τάισαν, άλλοι κινδύνεψαν, άλλοι "έβαλαν το κεφάλι τους στο Ντορβά", άλλοι έβαζαν τις υπογραφές αγνοώντας τις έγγραφες εντολές της Νομαρχίας με ρίσκο να διωχθούν πειθαρχικά, άλλοι έκαναν αυτοδιαχείριση Δημοσίου Χρήματος με κίνδυνο να πάνε φυλακή και όλα αυτά για να ξεκινήσει η λειτουργία του  "Σπηλαίου των Λιμνών" Καστριών και σε άλλους αφήσαμε τις Τιμητικές Διακρίσεις. Εμείς δεν τις έχουμε ανάγκη γιατί ήμασταν, είμαστε και θέλουμε να είμαστε πάντα απλοί "Εργάτες" . Αν αυτός το έχει ανάγκη για να αισθάνεται καταξιωμένος, να αισθάνεται "Πρώτος" γιατί εργάτης δεν πέφτει τόσο χαμηλά να γίνει, τότε να κανονίσουμε να του απονείμουμε και μία ακόμα Τιμητική Διάκριση να καλύψει το υπαρξιακό του κενό.
Συγνώμη αλλά φωτογραφίες δεν έχω να ανεβάσω, ας ανεβάσει ο κ. Γκλαβάς.

«Φίδης»

Υ.Γ. Για πρώτη φορά γίνεται δημόσια παραδοχή για το πως χάθηκε το Δημαρχείο αφού ομολογεί οτι την επιταγή δεν την παρέδωσε ποτέ 

4 σχόλια

  1. etsi eimaste emeis sta xwria! kai kseroume kai na milame kai na grafoume!!! Aploi kai gnisioi anthrwpoi! Xwris gravates kai dithen! esu pou eisai protevousiana na matheis na vazeis tonouuuuus... Giati emeis kseroume kai Greeklish.
    To nou sou giati emeis oi vlaxoi opou laxei ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Ελληναρα, που εισαι κ υπερηφανος για τα Greeklish! Να χαιρεσαι κ την εξυπναδα σου...εννοω οτι καποιος αλλος γραφει για ολους αυτους που σερνετε κοντα σας! Μα ολες οι ανακοινωσεις στο ιδιο υφος? κ με ο,τι λαχει φανταζομαι...κ αναφερομαι σε σενα κ μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημασία δεν έχει ποίος μιλάει η ποίος γράφει mary koutsop σημασία έχει η αλήθεια που στην προκειμένη περιπτώση μάλλον σαν πονάει, είδαμε και τους ''πρωτέργατες '' τους μορφομένους πως έβγαλαν τα άπλυτα τους στη φόρα και προσπαθούν με αοριστολογίες να σκεπάσουν να ξεσκέπαστα. Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει το καλό από το κακο και ο τόπος δε χρειάζεται μόνο μορφωμένους που ξέρουν να απλώνουν το χέρι πιο μακρυά απο κει που πρέπει αλλά χρειάζεται τίμιους ανθρώπους και ας μην ξέρουν αυτοί ούτε να γράψουν ούτε να μιλήσουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.