HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημέρα Αλόγων και Ιππασίας στην Ανδραβίδα (φωτό)

Με μια μεγαλειώδες Ιππική Παρέλαση άνοιξαν οι φετινές εκδηλώσεις που αφορούν το άλογο και την ιππική τέχνη. Στην Ανδραβίδα χθες πραγματ...

Με μια μεγαλειώδες Ιππική Παρέλαση άνοιξαν οι φετινές εκδηλώσεις που αφορούν το άλογο και την ιππική τέχνη. Στην Ανδραβίδα χθες πραγματοποιηθηκε η 12η Ιππική Παρέλαση με την συμμετοχή δεκάδων αλόγων απο όλη την Ελλάδα. Διάφορες φυλές αλόγων με αναβάτες και άμαξες μπήκαν στο μανεζ και μάγεψαν τους δεκάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί.
Ο καιρός πριν την εναρξη της παρέλασης ηταν βροχερός αλλά μισή ώρα πριν δοθεί η εκκίνηση βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να άλογα να βγουν απο τα τρέιλερ και να ετοιμαστούν για την παρέλαση.
Η παρέλαση ξεκίνησε με την Σχολή Ιππασίας του Νίκου Δρούγα απο την Καλαμάτα και στην συνεχεία άλογα Πονυ και Πηνειας να μπαίνουν στο μανεζ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Κένταυροι'' Ανδραβίδας ευχαριστούν θερμά όλους του Αναβάτες που με τα άλογα τους στήριξαν για ακόμη μια φορα την Ιππικη παρέλαση,  τους θεατες που παρόλο την βροχή και την υγρασία παρέμειναν για να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου. Ευχαριστούν επίσης και τον κ. Ανδρέα Μίγκο απο τα Λεχαινά για τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.