HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καλαβρύτων (ΣΕΠΟΚΕ) στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Πολύ σημαντική και ουσιαστική, ήταν η συμμετοχή του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), στο Πανελλήνιο Κ...



Πολύ σημαντική και ουσιαστική, ήταν η συμμετοχή του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος (Όμιλλος Πελοποννήσου) για το 2014.
Συγκεκριμένα, στον 2ο Γύρο, αντιμετώπισε (σε πολιτισμένο επίπεδο και σε σε πολύ καλό κλίμα), την έμπειρη Ομάδα του Προμηθέα Πατρών, από την οποία και έχασε με σκορ 3,5 - 0,5. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ειδική διαμορφωμένη αίθουσα στο Ζαχαροπλαστείο "Ερμείδης" στο άνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων. Διαιτήτευσε με άριστο τρόπο, ο Γυμνασιάρχης κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος (απόφοιτος ειδικών Σεμιναρίων και κάτοχος πτυχίου Διαιτησίας στο σκάκι).
Πέρα των συμμετεχόντων στην ομάδα του ΣΕΠΟΚΕ και άλλοι παίκτες του Ομίλου, παρακολούθησαν τους αγώνες (αποκομίζοντας σχετική εμπειρί) και συμμετείχαν σε ένα μίνι εσωτερικό τουρνουά.
Η φιλοξενία του ΣΕΠΟΚΕ, ήταν άψογη: για το γεγονός αυτό υπήρξαν και θερμά ευχαριστήρια από την Ομάδα του Προμηθέα, στην οποία και ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Ραζής εδώρησε - σαν ενθύμιο - και ένα βιβλίο, δωρεά του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Τέτοιες θαυμάσιες εκδηλώσεις, προάγουν τον αθλητισμό και γενικότερα τον πολιτισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.