HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απαντήσεων συνέχεια από τον Γεώργιο Γκλαβά

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, Το Χωριό μας Καστριά, αξίζει καλύτερης μοίρας! ...

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς
Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, Το Χωριό μας Καστριά, αξίζει καλύτερης μοίρας! Αφήνουμε πίσω, στο παρελθόν και στο σκοτάδι, τους ανθρώπους που επί τόσα χρόνια, διαφέντευαν τις τύχες του χωριού μας, αφήνουμε πίσω τις λασπολογίες, τις συκοφαντίες, τις προβοκάτσιες και τα ψέματά τους, τα επιστρέφουμε σ’ αυτούς, που τόσα χρόνια, τα έχουν κάνει μοναδικό του επάγγελμά. Aφήνουμε στη μοίρα τους , εκείνους που προσπαθήσαμε να κάνουμε ανθρώπους για να φάνε ψωμί με τις οικογένειές τους και δεν κατάλαβαν ποτέ, τι έγινε και πως έγινε στο χωριό μας !! Ποτέ δεν κατάλαβαν τι σημαίνει και πως δημιουργήθηκε Κοινοτική Επιχείρηση, που ??? στα Καστριά!!! Ποτέ δε διάβασαν το καταστατικό με τους σκοπούς της και το παραβίασαν, ξεπουλώντας τα συμφέροντα της Επιχείρησης και του χωριού μας!! Αφήνουμε στη μιζέρια τους εκείνους, τους κομπλεξικούς που, από ζήλια και φθόνο που τα εκτρέφει η κακία και η αχαριστία διατυμπάνιζαν, με αυτοσαρκασμό, στους αφελείς Καστριώτες : « Λάκισα τον έναν ( υπονοώντας τον Χρήστο Γκλαβά, Στρατηγό της Αεροπορίας) που εργάστηκε και πρόσφερε πολλά στο Χωριό μας και όπως κραύγαζαν, θα λακίσω και τον άλλον , (υπονοώντας τον γράφοντα) που, μαζί με άλλους και με σκοπό να ενώσουμε το χωριό μας, για να παλέψουμε, όλοι μαζί, για την αξιοποίηση του Σπηλαίου μας, για την οποία παλέψαμε σκληρά, τον αναδείξαμε σε Κοινοτάρχη και «παράγοντα», γράφοντάς του, μάλιστα την αλληλογραφία, τα πρακτικά και τους λόγους και φορώντας του ακόμα και τη γραβάτα, για να εμφανίζεται ως σπουδαίος, υβριστής , ψεύτης και συκοφάντης , όπως αποδεικνύεται με τα όσα του γράφει ο δάσκαλός του!!! Θα του θυμίσουμε μόνο ότι, την πόρτα που έσπασε, μεθυσμένος προφανώς, για να μπάσει το αγροτικό του ‘’TOYOTA’’, στο Τουριστικό περίπτερο του Σπηλαίου, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του, όντας και Κοινοτάρχης την πλήρωσαν άλλοι, όπως πλήρωσαν και τον ίδιο, πολύ ακριβά!!! Ας τον συμβουλεύσει , τουλάχιστον, ο μόνιμος δάσκαλός του που, μια ζωή, σέρνεται και κρύβεται από πίσω του ότι, η ενασχόληση με τα κοινά, δεν είναι χαβαλές , είναι λειτούργημα! Προχωράμε λοιπόν μπροστά, με νέους ανθρώπους και με νέες και σύγχρονες ιδέες, με τη συμπαράσταση όλων των συγχωριανών μας, και σε συνεργασία με τον άξιο δήμαρχό μας ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΖΟΥΡΑ, για να φέρνουμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο χωριό μας και στο Δήμο μας. Προχωράμε, με το έργο μας και το πρόγραμμά μας, στο μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Προχωράμε στη Νίκη, στη Μεγάλη Νίκη!!!

2 σχόλια

  1. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ....ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ????
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ....ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ...ΕΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ)ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ...ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΣΩΣ ..
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΟΝ ΓΚΛΑΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ "Στρατηγό της Αεροπορίας" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.