HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η "Δ.Ε.ΚΑ" για την..."Βαρέλα της ημέρας"

Ανακοίνωση της παράταξης "Δ.Ε.ΚΑ" του Δημήτρη Κατσικόπουλου: «Η ΒΑΡΕΛΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ...

Ανακοίνωση της παράταξης "Δ.Ε.ΚΑ" του Δημήτρη Κατσικόπουλου:

«Η ΒΑΡΕΛΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ»
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Πλέον έχει καταντήσει ανέκδοτο σε όλα τα χωριά των Καλαβρύτων ο απόλυτος ξεπεσμός της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ Λαζουρά.
Έχει απωλέσει κάθε έννοια σεβασμού και αξιοπρέπειας νομίζοντας πως θα εξαγοράσει συνειδήσεις ρίχνοντας μερικά κυβικά τσιμέντο σε αυλές σπιτιών .
Εχουμε άλλες δέκα –είκοσι βαρέλες τσιμέντο να μοιράσουμε έως τις εκλογές οπότε τρέξτε να προλάβετε λένε ορισμένοι κουμανταδόροι που κανονίζουν που και πότε θα πάει η «Βαρέλα της ημέρας» ( γιατί πρέπει να γίνει και οικονομία δεν μπορεί να περιφέρονται και πολλές ,προ ημερών μία σφήνωσε σε ένα στενό δρόμο και έγινε μεγάλο κάζο !!!!!!! ).
Για μία που θα φύγει αύριο έχουν διαβεβαιώσει πως ο καιρός θα είναι καλός και το τσιμέντο θα έχει στεγνώσει έως το Σάββατο που θα πάει στο χωριό ο κ Δήμαρχος να κόψει την κορδέλα στην καινούρια τσιμεντοστρωμένη αυλή!!!
Επειδή όπως μαθαίνουμε έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και ήδη ακυρώνονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσεις του Δήμου Καλαβρύτων για απευθείας αναθέσεις έργων ,( ΑΔΑ: ΒΙΚΝΟΡ1Φ-ΒΙΦ ) ,προτρέπουμε τους «ενδιαφερόμενους» να ελέγξουν και να προσέξουν .
Ο κ Λαζουράς μετά τις 25 Μαίου θα γίνει « Λούης που λένε στα χωριά μας» και τότε οι Βαρέλες μπορεί να παραμείνουν «ορφανές»

Υ.Γ Θα επανέλθουμε με Φωτό και έγγραφα
Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων

3 σχόλια

  1. ΡΕ ..ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!

    ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...

    ΑΦΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΔΗ ...ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ...

    ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΔΕΙΝΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΗ;

    ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ .Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ;

    ΜΗ ΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ...

    ΑΡΑ..

    ΣΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν μέρει εχεις δικιο φιλε ΓΥΠΑΕΤΕ, αφού τα χρόνια που ήταν Νομάρχης ο κ. Κατσικόπουλος, ελλείψει διαύγειας και λοιπών μεσων ηλεκτρονικής διαφάνειας, μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν ως χρόνια της μίζας, των χαριστικών αναθέσεων, των αναθέσεων σε φίλους και γνωστούς, πολιτικά προσκείμενους στο μεγάλο τότε ΠΑΣΟΚ, κάτω από το τραπέζι και τα οποία φυσικά δεν μαθαίνονταν ποτέ ή όταν μαθαίνονταν ήταν πολύ αργά, για να κάνουν έστω μια ένσταση, ακόμα και οσοι είχαν έννομο συμφέρον.
    Άρα οπως λεει και ο λαός "γύρισε ο γαϊδαρος και είπε τον πετεινό κεφάλα"...
    Όσο για τον παραπάνω κωδικό διαύγειας γκουγκλάρωντας, κοινώς, τον ΑΔΑ διαπίστωσα οτι αντιστοιχεί σε μια ακύρωση απόφασης οικονομικής επιτροπής για τοποθέτηση προστευτικών μπαρών σε δρόμους και οχι σε ανάθεση για βαρέλες τσιμέντου και προεκλογικά ρουσφέτια. Η οικονομική Επιτροπή ειναι συλλογικό όργανο, οι αποφάσεις λαμβάνονται ομόφωνα ή πλειοψηφικά και δεν αποφασίζει ο Δήμαρχος.
    Αν δεν το γνωρίζει αυτό ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κατσικόπουλος που πάει???
    εν πάσει περιπτώσει, περιμένουμε να δούμε περισσότερα στοιχεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και πολύ λόγος γίνεται για βαρέλες και τσιμέντα.... ας μας εξηγήσει ο κ. Κατσικόπουλος, πως ενώ όταν ήταν Νομάρχης Αχαΐας "φρόντισε" να ασφαλτοστρώσει δρόμο μέχρι
    την ιδιωτική κατοικία (εκτός σχεδίου πόλεως Καλαβρύτων) υποψηφίου, σήμερα, στο
    Τοπικό Συμβούλιο Καλαβρύτων με το συνδυασμό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.