HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού στο 1ο Παν. Φεστιβάλ Μαθ. Ραδιοφώνου

Στο πλαίσιο των δράσεων περιβαλλοντικής ενημέρωσης που υλοποιεί, ο Φορέας Διαχείρισης συμμετείχε με περίπτερο ενημέρωσης στο 1ο Πανελλήν...

Στο πλαίσιο των δράσεων περιβαλλοντικής ενημέρωσης που υλοποιεί, ο Φορέας Διαχείρισης συμμετείχε με περίπτερο ενημέρωσης στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε στη Μαθητική Εστία του Δήμου Καλαβρύτων στις 10 & 11 Απριλίου 2014, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σχολεία από όλη την Ελλάδα και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν από το προσωπικό του Φ.Δ. και μέσω της διανομής ενημερωτικού υλικού για τον φυσικό πλούτο της περιοχής, για τον σκοπό και στόχο προστασίας του Εθνικού Πάρκου Χελμού – Βουραϊκού, καθώς και για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής. Από το Φορέα Διαχείρισης συμμετείχαν ο Νικόλαος Τοπουζίδης (Γεωλόγος) και οι Ειδικοί Δασικής Προστασίας Γεώργιος Παπαγεωργίου, Μαρία Κουλούκη και Χρήστος Ζέρβας.
Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις και η διεξαγωγή προγραμμάτων περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού αποτελεί προτεραιότητα του Φορέα Διαχείρισης Χελμού – Βουραϊκού και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί μέσω της στήριξης ανάλογων μελλοντικών δράσεων.
περισσότερα στο:fdchelmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.