HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Δ.Ε.ΚΑ.": Όργιο ρουσφετιών και εκβιασμών από την... "Νέα Εποχή"

Ανακοίνωση εξέδωσε η "Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων" καταγγέλλοντας όπως αναφέρει το όργιο ρουσφετιών και εκβιασμών στο Δήμο Κ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η "Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων" καταγγέλλοντας όπως αναφέρει το όργιο ρουσφετιών και εκβιασμών στο Δήμο Καλαβρύτων.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ «ΑΜΟΙΒΗ», ΟΡΓΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ ΜΜΕ 
ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ κ ΛΑΖΟΥΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ;
Πλέον είναι προφανές πως ο απερχόμενος Δήμαρχος κ Λαζουράς έχει εξαντλήσει τα περιθώρια για να πλαισιώσει το Ψηφοδέλτιό του με υποψηφίους που θέλουν να στηρίξουν τα «νέα ήθη» που επαγγέλλεται για τον Δήμο μας και πλέον έχει περάσει στο επόμενο στάδιο. Την άντληση υποψηφίων με αμοιβή στα ορια του Ν 3852/2010 αρ 14 (κωλύματα –ασυμβίβαστα υποψηφίων)
Την ίδια ώρα που καταγγέλλει τους αντιπάλους για παλαιοκομματισμό και λογικές του παρελθόντος τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί του συνεργάτες έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα μικροεξυπηρετήσεων και εκβιασμών χωρίς προηγούμενο που έχει θορυβήσει ακόμα και ένθερμους πρώην υποστηρικτές του (μια ελάχιστη ματιά στο Διαύγεια του Δήμου Καλαβρύτων θα σας ξαφνιάσει από την πληθώρα απευθείας αναθέσεων).
Εκτός από τις αναθέσεις γίνονται και μεταγραφές υποψηφίων στην ΔΕ Καλαβρύτων για να συμπληρωθούν τα πλήρη ψηφοδέλτια τις νέας εποχής, με κάθε είδους «συνεννοήσεις».
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στον απερχόμενο Δήμαρχο ότι οι Καλαβρυτινοί έχουν πληρώσει Ιστορικά βαρύ τίμημα επειδή πάνω από όλα έχουν την αξιοπρέπειά τους και θα του δώσουν την απάντηση στις 18 Μαίου .
Βέβαια δεν σταματάει εδώ η «νέα εποχή» καταγγέλλει μέσα ενημέρωσης που κάνουν ηλεκτρονικές ψηφοφορίες γιατί δείχνουν ότι χάνει την μάχη των εκλογών, ενώ παράλληλα υποψήφιοι του συνδυασμού του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτρέπουν τους φίλους τους να συμμετέχουν σε αυτές !!!
Αναμένουμε την επόμενη κίνηση να καταγγείλει τους πολίτες που δεν τον εμπιστεύονται πλέον, γυρίζοντας του κάθε μέρα την πλάτη, αφού δεν μπορεί να γελοιοποιήσει άλλο τους συνεργάτες του !! ..
Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων

5 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ.ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ; ΜΗΠΩΣ Ο Κ. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ; ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Κ.....ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμαν με την καχυποψία την μιζέρια την εμπάθεια και την κακομοιριά ........Μετα τα μεσάνυχτα ηρθαν τα δελτία τύπου των συνδυασμών κ.NTOPIAKALAVRYTA πότε να βάζαμε 1 ωρα την νύχτα ΈΛΕΟΣ. Ανέβηκαν σημερα το πρωί. όσο για το ποιους υποστηρίζει το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σας απαντάμε: ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, γιατι θα υπάρχουν και μετά τις εκλογές πολύ απλά. Όσο για την κριτική που κάνουμε στον Δημάρχο τι να κάνουμε αυτός είναι τώρα όποιος κι αν ηταν το ιδιο θα κάναμε και το ιδιο θα κανουμε και στο μελλον. Ρωτήστε λοιπόν να μάθετε για μας από πολλούς φίλους στο ψηφοδέλτιο του κ,. Λαζουρά για το ήθος μας και το ποιόν μας. Βρειτε μας ακόμα και μια εστω ανακοίνωση, δήλωση, παρουσίαση κλπ του Δημάρχου που δεν την προβάλλαμε....ΕΛΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...........ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ανοίξατε πρωί πρωί για ενημέρωση μην βγάζετε χολή.......ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε δικιο...Εφοσον ο κ.Λαζουρας ειναι τωρα Δημαρχος αυτον θα κρινετε κ θα κατακρινετε...Μη ξεχνατε ομως οτι κ ο .Κατσικοπουλος υπηρξε βουλευτης κτλ κτλ, κ κακα τα ψεματα, χωρις να εχει κανει κατι για την επαρχια Καλαβρυτων κ την Αχαΐα γενικοτερα. Μονο χαιρετουρες κ ευχετηριες καρτες ηταν!!! Αρα κατι θα εχετε να πειτε κ γι'αυτον...οχι για κανεναν αλλο λογο...να μην δημιουργουνται κ παρεξηγησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την επικαιρότητα κρίνουμε όμως (όχι κατακρίνουμε) και οχι παρελθόντα χρόνο. Την περίοδο Νομαρχίας Κατσικόπουλου ήμασταν στα σπάργανα ακόμα και δεν είχαμε ασχοληθεί με ευρύτερη επικαιρότητα (κλείνουμε 5 χρόνια "ζωής"). Να ειστε βεβαιοι οτι δεν ξεχωρίζουμε πρόσωπα, την ίδια κριτική θα έχει ο καθενας, όπως και το οτι καλό θα το υπερτονίζουμε, όπως κάναμε και κανουμε και με τον κ. Λαζουρα. Θα επαναλάβουμε οτι όλες μα όλες τις ενεργειες της Δημοτικής αρχής τις προβάλαμε και με το παραπάνω και ειναι ευκολο να τις βρειτε στην ειδική στήλη με τα "ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.