HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αθανάσιος Ι. Ζησιμόπουλος για την υποψηφιότητα του Δ. Κατσικόπουλου

γράφει ο  Αθανάσιος Ι. Ζησιμόπουλος Μέσα από τη μακροχρόνια ενασχόληση μου με τα πολιτικά, τα δημοτικά, τα κοινωνικά με την ευρύτερη ...

γράφει ο Αθανάσιος Ι. Ζησιμόπουλος
Μέσα από τη μακροχρόνια ενασχόληση μου με τα πολιτικά, τα δημοτικά, τα κοινωνικά με την ευρύτερη έννοια ζητήματα, είμαι βαθιά πεπεισμένος πως ο τόπος μας και πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Καλαβρύτων έχει ανάγκη από μια άλλη σύγχρονή διοίκηση. Ριζικά αντίθετη στο νεποτισμό και την κακοδιαχείριση που διακρίνει τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Οι παγκόσμιες εξελίξεις, η τεράστια οικονομική - συστημική κρίση, με τις καταστροφικές για τους εργαζόμενους συνέπειες, επιβάλλουν μια άλλη φιλοσοφία και πρακτική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσαρμοσμένης στα καινούργια δεδομένα και τις κοινωνικές ανάγκες.
Ο Δήμος πλέον δε μπορεί να στέκεται σε απλά διαχειριστικά ζητήματα και στις βασικές του υποχρεώσεις (βλέπε καθαριότητα, κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες κλπ).
Ο Δήμος πρέπει να ασχοληθεί ενεργά και υπεύθυνα για μια βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή, που άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος καταπολέμησης της ανεργίας.
Η Διοίκηση να ασκείται μέσα από ένα άλλο πλαίσιο συμμετοχής, συνεργασίας και πλήρους διαφάνειας. Να αξιοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα οι ζωντανές δυνάμεις που διαθέτει ο τόπος. Θεωρώ ότι αυτά τα θέματα είναι άμεσης προτεραιότητας και δεν επιτρέπονται άλλες καθυστερήσεις.
Στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται έκρινα πως έχω υποχρέωση να ασχοληθώ προσωπικά και στην πρώτη γραμμή για τον πολύπαθο τόπο μας, τα Καλάβρυτα!
Ξεκινώντας από τελείως διαφορετικές πολιτικές διαδρομές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κατσικόπουλου και μετά από προσωπικές διαβεβαιώσεις και συγκλίσεις νομίζω ότι μπορώ να συμπορευθώ στον αγώνα για τον κοινό μας στόχο.
Είναι ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη θετική και αρνητική πείρα διοίκησης, αγαπάει τα Καλάβρυτα και θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα. 
Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και τη φιλοδοξία του να εκλεγεί αύριο Δήμαρχος δεν του τη χαρίζει κανένας, τη δικαιούται απόλυτα.
Στο κομμάτι που με αφορά θα αγωνιστώ μαζί του και σήμερα και αύριο με τον τρόπο που εγώ έχω μάθει μέχρι τώρα, στη " πρώτη γραμμή."
Αθανάσιος Ι. Ζησιμόπουλος

1 σχόλιο

  1. Προσωπικά θα ήθελα ο Δήμαρχος να ασχολείται, όσο καλύτερα
    γίνεται, με τα τετριμμένα: καθαριότητα, δρόμους, ύδρευση-αποχέτευση,
    νεκροταφείο κλπ. Μακριά ο Δήμος από την ανάπτυξη. Αυτό ας το αφήσει στους ειδικούς,
    τους ιδιώτες επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.