HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καμενιανίτης Αρχιπύραρχος Χρύσανθος Αθανασόπουλος Περιφερειάρχης Π.Υ. στην Κεντρική Μακεδονία

Όπως πληροφοριθήκαμε, ο Καμενιανίτης, Χρύσανθος Αθανασόπουλος Αρχιπύραρχος του Πυροσβεστικού Σώματος τοποθετήθηκε πρόσφατα ως Περιφερ...

Όπως πληροφοριθήκαμε, ο Καμενιανίτης, Χρύσανθος Αθανασόπουλος Αρχιπύραρχος του Πυροσβεστικού Σώματος τοποθετήθηκε πρόσφατα ως Περιφερειάρχης Π.Υ. στην Κεντρική Μακεδονία με έδρα τη Θεσσαλονίκη - έχοντας στον τομέα ευθύνης του και την ευαίσθητη περιοχή του Αγίου Όρους! Ο Χρύσανθος Αθανασόπουλος είχε διατελέσει και διοικητής της ΠΥ Γαργαλιάνων.
Σε προσωπική του σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο, ο καμενιανίτης Κώστας Νικολόπουλος, τονίζει "Εμείς ως Καμενιανίτες καυχόμαστε σεμνυνόμενοι για τον συγχωριανό μας και καμαρώνουμε για την κάθε διάκρισή του στο στίβο της ζωής! Του ευχόμαστε πάντα ψηλότερα! Χρύσανθε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα αν και τη θεωρώ δεδομένη γιατί το Καμενιανίτικο αίμα που ρέει στις φλέβες σου, συνοδεύεται με το ανεξάντλητο Καμενιανίτικο πνεύμα!!!!!!

2 σχόλια

  1. και σε ανώτερα αγαπητε Χρύσανθε
    Αλεξ Σταθόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΗΣ2 Απριλίου 2014 στις 6:52 μ.μ.

      Eυχαριστώ το KΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕWS για την ανάρτηση και συγχαίρω για άλλη μια φορά τον συγχωριανό και φίλο Χρύσανθο Αθανασόπουλο για την επάξια ανάληψη των νέων καθηκόντων του, στις υψηλές βαθμίδες του Πυροσβεστικού Σώματος!!! Πάντα ψηλότερα Χρύσανθε!!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.