HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του

Παρουσιάστηκε πριν από λίγο στο Θεατράκι της μαρίνας στην Πάτρα, το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του Ανδρέα Κατσανιώτη για τις ...

Παρουσιάστηκε πριν από λίγο στο Θεατράκι της μαρίνας στην Πάτρα, το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του Ανδρέα Κατσανιώτη για τις Περιφερειακές εκλογές στα πλαίσια συνέντευξης τύπου. 
Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει: 
Το όνομα της παράταξής μας συμβολίζει την κοινή μας προσπάθεια. Που δεν είναι άλλη από το: Να φτιάξουμε τον τόπο μας.
Και αυτή η προσπάθεια μας αφορά όλους και είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε πολίτη της Δυτικής Ελλάδας: Μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας.
Ο λογότυπος της παράταξής μας συμβολίζει την ιστορική ευθύνη που αναλαμβάνουμε να θέσουμε τη Δυτική Ελλάδα σε μία πορεία προς το εμπρός, με συνεχή δράση και με μία νέα ματιά, με την απαιτούμενη αίσθηση ελευθερίας και κίνησης. Αυτές είναι και οι αξίες που αποτυπώνονται στον λογότυπο μας.
Ο δρομέας, σύμβολο του προαιώνιου αγωνίσματος, έρχεται από την Αρχαία Ολυμπία, την Ηλεία, και αναδεικνύει την απόφασή μας να πορευθούμε με ορμή προς το μέλλον.
Η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, αρχιτεκτονικό σύμβολο της μοντέρνας Ελλάδας που συνδέει την Αχαΐα με την Αιτωλοακαρνανία, αναδεικνύει το ενωτικό πνεύμα με το οποίο απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας.
Ο δρομέας τρέχει για να διασχίσει τη γέφυρα αφήνοντας πίσω το παλιό σε μια δυναμική πορεία προς το νέο και ενώνει την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.