HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολυμπιακός Αιγίου-Καλάβρυτα Α.Ε.Καλαβρύτων 36-44

Η ομάδα των Καλαβρύτων ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έγινε στο κλειστό του Αιγίου, με σκορ 44-36 σε ένα παιχνίδι πο...

Η ομάδα των Καλαβρύτων ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έγινε στο κλειστό του Αιγίου, με σκορ 44-36 σε ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία ήταν μέτριο ποιοτικά. Ετσι, η ομάδα του Δημήτρη Μέρμηγκα μετά και από αυτή τη νίκη της βρίσκεται πιο κοντά στη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, καθώς διατήρησε στο +2 από τον Φαέθωνα Αντιρρίου και την Προοδευτική. Αντίθετα, το συγκρότημα του Χάρη Μανωλόπουλου σε ένα ακόμη ματς δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια και γνώρισε την ήττα, που το έφερε στην προτελευταία θέση.
Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν δυνατά στο α’ μέρος, όπου κα προηγήθηκαν με 23-16 και έδειχναν να ελέγχουν το ματς. Ομως, στην επανάληψη οι Καλαβρυτινοί βελτίωσαν τον τρόπο παιχνιδιού τους και στις δύο πλευρές και με επιμέρους δεκάλεπτα 5-17 και 8-11, έφθασαν στο ροζ φύλλο με σκορ 36-44.
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο παίκτης των Καλαβρύτων Παπαδημητρόπουλος, ο οποίος σημείωσε και τους 14 πόντους του στο β’ ημίχρονο και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή του σκηνικού.
Τα δεκάλεπτα: 9-9, 23-16 ημ., 28-33, 36-44 τελικό.
Ολυμπιακός Αιγίου: (Χ. Μανωλόπουλος), Ρόζος 1, Μαρδάς, Ζεντέφης 3 (1), Μούσκας, Ασημακόπουλος, Βλάχος 9 (2), Παρασκευάς 6 (2), Ζαφειρόπουλος, Αντωνόπουλος 3 (1), Δούσκας 8, Μπουζιάνης 2, Βαλσαμίδης 4.
Καλάβρυτα: (Δ. Μέρμηγκας), Μπέκιος, Μπίρμπας 10, Μπράτσικας, Παπαδημητρόπουλος 14 (1), Παπαϊωάννου 7, Ζυγούρας 2, Παρασκευόπουλος 3, Γ. Κοτσίρης 8 (2), Β. Κοτσίρης, Καραμούζης.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
από:
johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.