HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθανάσιος Ι. Ζησιμόπουλος: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΑΖΟΥΡΑ Νο2

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Κ. Λαζουράς και οι συνεργάτες του κατηγορούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και υποψήφιους Δημάρχους για ...

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Κ. Λαζουράς και οι συνεργάτες του κατηγορούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και υποψήφιους Δημάρχους για πολαιοκομματικές αντιλήψεις και συντηρητισμό.
Σε δεκάδες απευθείας αναθέσεις προχώρησε λίγες μέρες πρίν τις εκλογές ο Κ. Λαζουράς. Απο αρχειοθετήσεις ιστορικών αρχείων, σε δημιουργία ιστοσελίδων, των καθαρισμό των πευκοβελόνων μέχρι τις πανάκριβες – πολιτικές υπηρεσίες – του Κ. Φουφρή, και την ανάθεση του καθαρισμού των σφαγείων στη – φοβερή πολιτική προσωπικότητα – Χρύσα!
Δεκάδες οι υποσχέσεις για διορισμούς στις πιο απίθανες θέσεις και για τα πιό απίθανα πράγματα. Γύρο στα πενήντα άτομα σύμφωνα με πληροφορίες μας, περιμένουν να διοριστούν φύλακες στο Μουσείο Θυσίας, και σε ανύπαρκτη θέση!
Μια σειρά οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου, που αφορούν προμηθευτές και άλλους μένουν αταχτοποίητες, στη λογική τις πίεσης και του εκβιασμού μέχρι τις εκλογές. Πολλές απο αυτές έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης με τη υποβολή ανάλογων αγωγών που αφορούν ενα πολύ μεγάλο ποσό, που βέβαια διστάζει να δημοσιοποιήσει ο Κ. Λαζουράς.

Και το ερώτημα Κ. Λαζουρά;

Αυτή είναι η σύγχρονη, η έντιμη, η καθαρή άσκηση εξουσίας που ασκούσες μέχρι τώρα και ευαγγέλεσαι να ασκήσεις και αύριο; Δεν είναι αυτές οι λογικές και πρακτικές, εκβιαστικές συναλλαγές, ψηφοθηρική εξαγόραση, συντηρητισμός και παλαιοκομματισμός χειρίστου είδους;
Όταν μιλάς για παλαιοκομματισμό και παρωχημένες αντιλήψεις, καταγγέλλοντας τους πολιτικούς σου αντιπάλους Κ. Λαζουρά μήπως κοιτάζεις το είδωλό σου στο καθρέφτη;
Οι πιθανοί ψηφοφόροι σου, απλοί συμπολίτες μας και νέο-εργολάβοι των πέντε χιλιάδων (5,000€) ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους!

ΑΘΑΝ. Ι. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Δ.Ε.Κ.Α.

2 σχόλια

  1. εσυ συντροφε Θανάση μπορείς να μας θυμίσεις με ποια "αξιοκρατικά" πανω απ' όλα κριτήρια τοποθετήθηκες Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ Ελλάδας? το κατείχες απο μικρός το άθλημα ή το έμαθες μεγάλος?

    και με ποια κριτήρια και κυριως με ποια προσόντα αυτοδιοριστηκες κριτης της προσωπικότητας, έστω της πολιτικής, ενός νέου ανθρώπου (Χρύσα)? ποιά ειναι η δική σου πολιτική σταδιοδρομία σε σχέση με τα κοινά του τόπου σου?

    Να προσέχεις λίγο και να μην θίγεις συναθρώπους σου, γιατί σε βλέπω να μην παίρνεις την ψήφο ούτε των πολύ δικών σου ανθρώπων.
    Φιλικά Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε γλύφτη των κυβερνήσεων
    ξύσε λίγο την πλάτη της μεγάλης πολίτικης προσωπικότητας Xρύσας,γιατι με
    τους 500 ψήφους που πείρε δυσκολεύεται λίγο!!!ενώ εσύ με τους 70 είσαι λίγο πιο
    ανάλαφρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.