HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δρυμός: Mε λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων

Mε λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος στις 9 Μαρτίου η εορτή των πολιούχων του χωριού μας ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑ...


Mε λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος στις 9 Μαρτίου η εορτή των πολιούχων του χωριού μας ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ των οποίων ως γνωστό φέρει το όνομά του και ο Σύλλογος μας. 
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν φέτος,
λόγω της αργίας της Κυριακής και ακόμα ότι ο Σύλλογος φρόντισε και έβαλε πούλμαν, πράγμα που βοήθησε, να παραβρεθούν στη μνήμη των Αγίων, από την Αθήνα, πατριώτες και φίλοι του Συλλόγου και του χωριού μας. Στη θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Αντιηγούμενος του Μεγάλου Σπηλαίου πατέρας Καλλίνικος, ο Διάκος της Μητροπόλεως και ο εφημέριος μας Ιερομόναχος π. Ιάκωβος. Στο προαύλιο του Ναού μας έγινε λιτανεία των εικόνων λόγω ότι ήταν Κυριακή της Ορθοδοξίας. Ακολούθησε βράβευση από τον Σύλλογό μας, στον ΜΙΛΤΙΑΔΗ Γ. ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗ για την σημαντική συμβολή του, στην ανεύρεση και διάσωση συμπατριώτη μας, στον Δρυμό τον Ιούλιο του 2013. Παρέστησαν ο Δήμαρχός μας κ. Γ Λαζουράς, ο τέως Νομάρχης Αχαΐας κ. Δ. Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος του Τ. Δ. κ. Ν. Βασιλικόπουλος και η πρόεδρος του Πλατάνου. Παρεβρέθηκαν επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, ο οποίος όπως κάθε χρόνο προσέφερε αρτοκλασία. 
Μετά τον καφέ που προσέφερε ο π. Ιάκωβος στην εκκλησία, ακολούθησε φαγητό προσφορά του Συλλόγου και δεν άργησε να ανάψει το γλέντι με χορό και τραγούδι. Ευχαριστούμε πολύ τον Τάκη Μπουζιώτη ο οποίος μας διέθεσε το καφενείο του και κάναμε αυτή την ωραία εκδήλωση. Χρόνια Πολλά σε όλους και του χρόνου ακόμα καλύτερα.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΕΙΡΑΙΕΙ 
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΡΥΜΟΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 
"ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ"

ενημερωθείτε για τα νέα του Δρυμού στο: www.drymos.org





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.