HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Δείτε τι έγινε τη πρώτη μέρα του THE GREAT SNOW JAM!

Ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του THE GREAT SNOW JAM των TheGreatBoarders powered by Frulite OnTheGo! Τα προγραμματισμένα Board Challenges δ...

Ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του THE GREAT SNOW JAM των TheGreatBoarders powered by Frulite OnTheGo!
Τα προγραμματισμένα Board Challenges δυστυχώς δεν έγιναν στο πάρκο λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά ευτυχώς η ομάδα των The Great Boarders και οι shapers του πάρκου είχαν την καλύτερη εναλλακτική! Εντόπισαν το καλύτερο spot για να διεξαχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά και πιο fun για τόσο για τους συμμετάσχοντες, αλλά και για όσους παρευρέθηκαν εκεί! Άνοιξε ένας διάδρομος στο πάνω σαλέ, το ρατράκ έφερε χιόνι, έγινε το κατάλληλο shaping για να δημιουργηθεί το drop in για την φόρα και όλα ήταν πλέον έτοιμα..

Στην κορυφή του drop in τοποθετήθηκε bonus ένα picnic table (για έξτρα φόρα για τους απαιτητικούς), αλλά και πολύ παιχνίδι με το snowskate που μας παρείχε και θα βρείτε στο κατάστημα Κλαουδάτος στα Καλάβρυτα!

Oι συμμετέχοντες τίμησαν το νέο spot και η μέρα κύλησε με πολύ κέφι, εντυπωσιακά strikes στο Snowboard Snippers, limbo moves (!!!) στο GoLow, ασταμάτητο free waxing από τον Daniel Petrov και board demo από το Fifty Fifty.

Ο Αντώνης Δαυίδ μας κατέπληξε με τις ικανότητές του στο building, constructing και shaping και τιμητικά η ημέρα πήρε τον τίτλο «Ο Αντώνης και το φτυάρι του».

Για τον αδελφό Vag δεν έχουμε λόγια…. MC, Speaker, rapper, performer, snowman, soulman, μέσα σ” όλα….!!!! Α! Κάνει και λιιιιιιιιίγο skate;;; Αν υπήρχε τίτλος best overall, νομίζω θα τον έπαιρνε!

Τιμητικές διακρίσεις πήραν επίσης ο Στέλιος…… γνωστός από σήμερα πλέον ως «Χέλι» για τις χορευτικές του ικανότητες στο GoLow και ο Σπύρος «Γιέτι» Πελόνιας, γιατί όσο κι αν προσπάθησε να κρυφτεί, εμείς τον αναγνωρίσαμε και ο Rodrigo λίγο μετά τη λήξη κατάφερε να περάσει το πιοo Gooo Loow!

Η μέρα έκλεισε με την απονομή των νικητών/limbo dancers/yoga instructors από τον Αντώνη Δαυίδ κάτω από την τέντα του Frulite On The Go, με δώρα από το Frozen Wave, όπου ανανεώθηκε το ραντεβού για αύριο.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:
  • Downhill Balance: Ισίδωρος Σαράντης, Ιάσονας Σιαμίδας, Παντελής Δημητρόπουλος και Νώντας Λογοθέτης
  • Snowboard & Ski Snippers: Ιάσoνας Σιαδίμας
  • Supper Jump: Νικόλας Πλυτάς
  • GoLow Snowboard: Σπύρος Πελλόνιας
  • GoLow Ski: Άρης Καμμένος
  • Sky-High Tricks: Νικόλας Πλυτάς
Ευχαριστούμε την ομάδα: thegreatboarders.gr για την ενημέρωση και το υλικό!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.