HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στήριξη στην υποψηφιότητα Κούκιου από την Ριζοσπαστική Κίνηση Καλαβρύτων

Την απόφασή της να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Κούκιου  ανακοίνωσε η  Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνησηςστο Δήμο Καλαβρύτων. Η ...

Την απόφασή της να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Κούκιου ανακοίνωσε η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνησηςστο Δήμο Καλαβρύτων.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση,
μέσα από τη ζύμωση με τη Κοινωνία, από την αρχική προσπάθεια ίδρυσής της και στη συνέχεια από την ίδρυσή της έως σήμερα, με τις παρεμβάσεις και τις θέσεις της, κράτησε ζωντανή τη προοπτική δημιουργίας ενός εναλλακτικού πόλου ανατροπής και ελπίδας.

Αναδείχτηκε, μέσα από συνεχείς δράσεις (ενεργή συμμετοχή στη προσπάθεια διάσωσης του Νοσοκομείου και όλων γενικά των υπηρεσιών, διοργάνωση της αντιφασιστικής εκδήλωσης με το Στέλιο Κούλογλου, διαβούλευση για δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, προτάσεις για τον Αγροτικό τομέα κ.λ.π.) το πώς πρέπει να κινείται μια Δημοτική Αρχή που ενδιαφέρεται και εξυπηρετεί τους Πολίτες και μόνο τους Πολίτες, που υπηρετεί τις ανάγκες του Τόπου και δεν λειτουργεί ως ιμάντας μεταφοράς κάθε κυβερνητικής πολιτικής στη τοπική Κοινωνία, που δεν ισοπεδώνει αξίες και ιδανικά μέσα από ρουσφέτια - αναθέσεις και εξαγορά συνειδήσεων, που δεν στηρίζεται στο στύψιμο και την εκμετάλλευση της φτώχειας από αυτούς που τη δημιούργησαν ή συναίνεσαν στη δημιουργία της, που δεν έχει ανάγκη από επαγγελματίες πολιτικούς και αυτόκλητους σωτήρες.

Είναι πλέον πεποίθηση όλων, ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και βασικό στήριγμα του τοπικού σχεδιασμού. Είναι επιτακτική ανάγκη η κοινωνία να επιβάλλει την επιβεβαίωση του αυτονόητου, την αξιοκρατία και το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ο Δήμος.

Με όλα αυτά τα δεδομένα,
η Γενική Συνέλευση της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης αποφάσισε ομόφωνα τη συμπόρευση, τη συμμετοχή και τη συμβολή της με όλες της τις δυνάμεις, στη συγκρότηση της εναλλακτικής πρότασης στο Δήμο Καλαβρύτων με υποψήφιο Δήμαρχο το γιατρό Κώστα Κούκιο.

Τη συμπόρευσή της και τη συμμετοχή της, μαζί με κάθε υγιή κύτταρο της κοινωνίας, στη προσπάθεια ανατροπής στη διαχείριση των Δημοτικών πραγμάτων, όπως εκφράστηκε με την Ανακοίνωση – Παρέμβαση του Κώστα Κούκιου.
Η Γενική Συνέλευση 
της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης 
στο Δήμο Καλαβρύτων

13 σχόλια

  1. Επιτέλους μια ολοκληρωμένη πραγματοποιήσιμη πρόταση για το δήμο μας κόντρα στις δημοτικές φιέστες που είδαμε τις προηγούμενες μέρες. Οι πολίτες θέλουν έργα πραγματοποιήσιμα και οχι μακέτες και ευχολόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΕΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ,ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ???ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΙΟ??ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ??ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ!!!

      Διαγραφή
    2. Η ορθογραφία σου ανώνυμε δείχνει ότι έχει οπαδούς ο Κατσικόπουλος και στη χρυση αυγή (χρησι αβγι) την οποία ψηφίζεις. Ακριβώς επειδή (και όχι επειδει) είμαστε πολλα χωριά και όχι ένα γιατί δεν τα γυρίζεις με τον υποψήφιο δήμαρχο σου να μην πηγαίνει μόνος του μπας και βρείτε και οι δύο δουλειά ;

      Διαγραφή
    3. Μια ζωή σας θυμάμαι όλο φανφάρες?????αμάκα????
      και αερολογίες κάτω από τα πλατανόφυλα.?????

      και έπειτα....ΠΑΣΟΚ - ΜΠΕΚΙΡΗ που έλεγε και ο συμπαθής "Γύφτος".

      ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
      ΚΑΙ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ.

      ....................ΑΣΤΕΙΑ - ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ........................

      Ο ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
    4. ρε για δεν λετε την αληθεια;
      ταχαμε κανονησει μετο κουκιο;
      ταχαμου ταχαμου τον στηριζετε μονο...
      πεστε την αληθεια ,γιατι τρεμετε;
      εδω και μια βδομαδα σας πηγαινα στοιχημα οτι θα δωστε....στηριξη
      ρε ορισμο κανατε...εχε χαρη που δεν θελω να πω τιποτα βαρυτερο

      Διαγραφή
    5. Σέρσεγκα όταν καταλάβεις ότι σταμάτησε η πολιτική χειμερία νάρκη που μας έβαλε ο εργοδότης σου πάρε το μέρμηγκα και το τζιτζικα και το τζιτζιμιτζιχότζιρα και ψηφίστε όποιο ερπετό ή έντομο θέλετε. Κάθε φερέφωνο είναι ευπρόσδεκτο... σ ' αυτούς

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος έχει κρίση και θα ψηφίσει εκει που πιστευει χωρίς ψευτοδιλλήματα, 3μηνους διορισμούς παραγόντων και φτηνους εκβιασμούς. Γιατρέ προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ'ΧΑΜΕ ,Ο ''ΓΙΑΤΡΟΣ ' ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ.....
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ.....
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει αρχή κατά της διαφθοράς στη δημόσια διοίκηση και υγεία όπου μπορείς (;) να καταθέσεις ακόμη και ανώνυμα "ανώνυμε" την καταγγελία σου αντί να λασπώνεις κάτω από μάι ανακοίνωση

      Διαγραφή
    2. o συριζα λεει ότι η δημοσια διοικηση είναι διαλυμενη.ψεματα λεει;αποκλειεται. αρα που να κανει κα ποιος καταγγελια;

      Διαγραφή
  4. ΑΜ' Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ? ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΜΕΣΣΙΑΣ''. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ 'ΞΕΧΑΣΕ' ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ,ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.......
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O AΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΘΕΣΗ ΔΕΣΠΟΤΗ!!!ΜΟΝΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!ΔΗΛΑΔΙ ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. καλοπιαστε τωρα το συριζα και τον κουκιο να σας στηριξει στο δευτερο γυρο γιατι το κκε δεν προκειτε να σας στηριξει.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.