HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιστολή Μαρλαφέκα προς τον Υπουργό Ανάπτυξης για παράταση υποβολής φακέλων ενίσχυσης Μ.Μ. Επιχειρήσεων

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας,  Πλάτωνας Μαρλαφέκας , σχετικά με ''αίτημα πα...

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με ''αίτημα παράτασης καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φακέλων από τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΠΕΠ)''. 
Η επιστολή Μαρλαφέκα έχει ως εξής: 

Κ .Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με την σχετική απόφαση η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των φακέλων, από τους δυνητικούς δικαιούχους του ως άνω προγράμματος είναι η 20 Μαρτίου 2014.
Καθώς ενημερωθήκαμε πως η ΑΔΕΔΥ έχει ανακοινώσει απεργία για τις 19 και 20 Μαρτίου, πολλές επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο ανωτέρω πρόγραμμα αγωνιούν για την προθεσμία καθώς υφίσταται πολύ μεγάλη πιθανότητα, να παρουσιασθούν σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις.
Κατόπιν αυτού, σας μεταφέρουμε με την παρούσα τον ως άνω προβληματισμό, που έχει απόλυτα λογική βάση και σας παρακαλούμε να εκδώσετε απόφαση με την οποία να παρατείνεται η σχετική προθεσμία έως και την 10 Απριλίου 2014.
Καθώς εκπεφρασμένη πρόθεση του Υπουργείου σας αλλά και δική μας επιθυμία είναι η ένταξη το δυνατόν περισσότερων δικαιούχων στο σχετικό πρόγραμμα, προσβλέπουμε στην θετική σας ανταπόκριση στα ως άνω αίτημά μας, για το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
  
Πλάτων Μαρλαφέκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.