HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία με μετανάστες στη Μυτιλήνη

Τραγωδία με επτά νεκρούς μετανάστες ανάμεσα στους οποίους και παιδιά, διαδραματίστηκε ανοιχτά της Μυτιλήνης σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφ...

Τραγωδία με επτά νεκρούς μετανάστες ανάμεσα στους οποίους και παιδιά, διαδραματίστηκε ανοιχτά της Μυτιλήνης σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας, η επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Κόρακα της Μυτιλήνης ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες έπειτα από τη διάσωση μεταναστών από παραπλέον πλοίο. Οι διασωθέντες τόνισαν πως επέβαιναν σε μια λέμβο, μαζί με 15 ακόμη μετανάστες, η οποία αναποδογύρισε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος. Οι έρευνες διεξάγονται πλέον από δύο πλωτά της Ελληνικής Ακτοφυλακής, ένα άμπεκιν, δύο παραπλέοντα σκάφη, ενώ δόθηκε εντολή να απογειωθεί και ένα ελικόπτερο Super Puma. Στο έργο των σωστικών συνεργείων συνδράμουν και δύτες.
Οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι ηλικίες των νεκρών δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές, σύμφωνα με δημοσίευμα του lesvosnews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.