HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νάσια: Ο χαιρετισμός του προέδρου Γιάννη Γιαννόπουλου στην συνεστίαση του συλλόγου των απανταχού Νασιωτών

Ο χαιρετισμός του προέδρου Γιάννη Γιαννόπουλου στην συνεστίαση του συλλόγου των απανταχού Νασιωτών στις 23/02/2014: Αξιότιμε κύριε ...

Ο χαιρετισμός του προέδρου Γιάννη Γιαννόπουλου στην συνεστίαση του συλλόγου των απανταχού Νασιωτών στις 23/02/2014:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Φίλοι προσκεκλημένοι, μέλη του Συλλόγου 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών σας καλωσορίζω στην σημερινή αποκριάτικη εκδήλωση μας. Το περιμέναμε αλλά είναι και φανερό σε όλους μας ότι η συμμετοχή είναι μικρότερη από την προηγούμενη χρονιά αλλά αρκετά μεγάλη αν λάβουμε υπόψη μας ότι έφυγαν από κοντά μας 9 συνάνθρωποι μας και σε πολλές οικογένειες υπάρχει πένθος και λύπη και φυσικά σε όλους μας. Στους συγγενείς εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο. Η ακύρωση της συμμετοχής του συγκροτήματος δημοτικού τραγουδιού "Δαλιάνη" συνδέεται με την παραπάνω γεγονός.

Όμως η ζωή συνεχίζεται… Σήμερα λοιπόν δεν θα αναφερθώ σε πεπραγμένα του 2013 η σε στόχους για το 2014. Αυτά παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν από την ετήσια συνέλευση του Φεβρουαρίου. Όμως τα έχουμε και αποτυπωμένα σε ένα φύλλο χαρτί που μπορείτε να τα πάρετε και να τα μελετήσετε. Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία για μας είναι να έχουμε τις απόψεις σας και γιατί όχι και τις ιδέες σας για όλα τα παραπάνω. Αυτό αποτελεί εποικοδομητική συμβολή στην πορεία και ανάπτυξη του συλλόγου μας !

Για αυτά που επιτύχαμε, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του ΔΣ για την συμμετοχή και την ουσιαστική βοήθεια αλλά και όλους τους άλλους που βοήθησαν και πίστεψε με είναι πολλοί. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, λόγω της κρίσης, δεν ξέχασαν την προσφορά τους στον σύλλογο. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Μιλτιάδη Σταθόπουλο γιατί με δική του πρωτοβουλία και προσπάθειες πήραμε από την Εθνική Τράπεζα ένα σεβαστό ποσό για ανάγκες αλληλεγγύης του συλλόγου.

Σήμερα ας απολαύσουμε το φαγητό μας με μουσική από την ορχήστρα του καταστήματος! Για όσους θέλουν να χορέψουν η και να ακούσουν δημοτικά τραγούδια η DJ μας, Δήμητρα Δημητροπούλου, θα τα επιλέξει τραγούδια από την προσωπική συλλογή της.

Αγαπητοί φίλοι, το ΔΣ του συλλόγου μας πρέπει και θα συνεχίσει τις προσπάθειες για ακόμα καλύτερη συσπείρωση και επικοινωνία μελών και φίλων του. Αυτό δεν είναι μόνο καλό για την ευρωστία και την μακροβιότητα του συλλόγου μας αλλά είναι πολύ σημαντικό και για μας τους ίδιους.

Προσωπικά πιστεύω, αλλά νομίζω ότι είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι όταν οι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, να επικοινωνούν, να μοιράζονται, να προσφέρουν αλλά και να δέχονται φροντίδα, τότε απομονώνονται, τραβάνε μοναχικό δρόμο. Κλεινόμαστε στον εαυτό μας, απελπιζόμαστε και αδυνατούμε να δούμε ότι στην μέχρι τώρα ζωή μας έχουμε και μεγάλες επιτυχίες. Στην συνέχεια η απομόνωση και η απόγνωση φωλιάζει και στις οικογένειες κα τα προβλήματα και οι ανασφάλειες παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο τους αντιστοιχεί.

Όταν όμως δημιουργήσουμε γύρω μας ένα περιβάλλον γεμάτο αλληλεγγύη, ενδιαφέροντα , σεβασμό και αγάπη μπορούμε να ξεπεράσουμε ανησυχίες και προβλήματα και να παραμένουμε ήρεμοι και υγιείς!

Η συμμετοχή σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες και δραστηριότητες είναι ότι καλύτερο για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις. Προτείνουμε σε όλους σας να ενταχθείτε στον σύλλογο και να πάρετε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες μας που προγραμματίζουμε. Ο περίπατος ένα κυριακάτικο πρωινό σε ένα αρχαιολογικό χώρο, η επίσκεψη σε ένα μουσείο η σε μια έκθεση με ξενάγηση, η ακόμα καφεδάκι με συζήτηση στο κέντρο που βολεύει όλους, η συμμετοχή σε προσωπική εργασία, η οργάνωση ημερίδας για την ανάπτυξη της περιοχής μας, η συμμετοχή σε εκδρομές και στις εκδηλώσεις μας είναι δραστηριότητες που δεν κοστίζουν η έχουν ένα πολύ μικρό κόστος και παράλληλα μας ενώνουν.

Σας περιμένουμε όλους! Για να φτιάξουμε ένα ΄δεμένο’ σύλλογο με ενδιαφέροντα! Άλλωστε δεν είμαστε και παρά πολλοί! 

Σας ευχαριστώ, Καλή Διασκέδαση, και
Χρόνια Πολλά !!
Γιαννόπουλος Γιάννης
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.