HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη 24χρονος για αθλητική βία στο Αίγιο

Συνελήφθη, χθες (10-3-2014) το απόγευμα, στο Αίγιο , από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 24 ετ...

Συνελήφθη, χθες (10-3-2014) το απόγευμα, στο Αίγιο , από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αθλητισμού και κατοχή όπλου εκτόξευσης φωτοβολίδων.
Ειδικότερα ο 24χρονος, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, μαζί με άλλα άτομα, που αναζητούνται, πετούσε φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο ενώ στη θέα των αστυνομικών που τον εντόπισαν, προκειμένου αποφύγει τη σύλληψη, έριξε εκτός του γηπέδου ένα πλαστικό πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων με μια φωτοβολίδα έτοιμη για εκτόξευση.
Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο όχημα του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν δυο ακόμα ίδιες φωτοβολίδες, ένα ζευγάρι μαύρα γάντια και μια κουκούλα τύπου full-face.





Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ το πιστόλι φωτοβολίδων βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.