HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειτορία: 20 κάλυκες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί στον τόπο της αιματηρής ληστείας

Περίπου 20 κάλυκες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί μέσα και έξω από την τράπεζα στην Κλειτορία Καλαβρύτων, όπου την περασμένη Δευτέρα σημε...

Περίπου 20 κάλυκες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί μέσα και έξω από την τράπεζα στην Κλειτορία Καλαβρύτων, όπου την περασμένη Δευτέρα σημειώθηκε η αιματηρή ληστεία, με λεία 4.000 ευρώ.

Οι κάλυκες από τις σφαίρες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα των δυο ληστών έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Επίσης, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί και άλλα ευρήματα, τόσο από τον χώρο της ληστείας, όσο και έξω από την τράπεζα. Ακόμη εξετάζεται το οπτικό υλικό που υπάρχει και φαίνονται οι δύο δράστες, αν και σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της αστυνομίας, δεν αποκλείεται να είχαν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούν σημαντικές τις καταθέσεις του αστυνομικού που συνεπλάκη με τους δύο ληστές και νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου στο «401» στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, των δύο υπαλλήλων της τράπεζας που βρίσκονταν στο υποκατάστημα την ώρα της ληστείας, αλλά και του δεύτερου αστυνομικού, που αντάλλαξε πυροβολισμούς με τους ληστές.

Όσον αφορά στον τρόπο διαφυγής των δραστών, οι αξιωματικοί της αστυνομίας, που ασχολούνται με την υπόθεση, θεωρούν ότι πιθανόν υπήρξε και τρίτο άτομο σε υποστηρικτικό ρόλο. Ακόμη, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να βρήκαν για κάποιο χρονικό διάστημα καταφύγιο σε γειτονική περιοχή, θέλοντας έτσι να αποφύγουν τις μετακινήσεις αμέσως μετά τη ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.