HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εργασίες προσωρινής αποκατάστασης βατότητας της "111" στην Καλλιθέα

Συνεχίζουν τις εργασίες για προσωρινή αποκατάσταση της βατότητας του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως «πρώην 111», στο ύ...

Συνεχίζουν τις εργασίες για προσωρινή αποκατάσταση της βατότητας του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως «πρώην 111», στο ύψος της Καλλιθέας Π.Ε. Αχαΐας, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά την κατολίσθηση που έχει υποστεί το σημείο.
Στόχος είναι να αποδοθεί άμεσα προς πλήρη χρήση ο δρόμος στους πολίτες, μέχρι να ολοκληρωθεί το κατολισθητικό φαινόμενο που έχει παρουσιαστεί στην περιοχή και να προχωρήσει η οριστική λύση σταθεροποίησης του εδάφους μετά και την εκπόνηση της γεωτεχνικής έρευνας και της μελέτης ευστάθειας του πρανούς.
Την περασμένη εβδομάδα στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ενώ σήμερα έκαναν αυτοψία στο χώρο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών Νικόλαος Υφαντής και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.
«Οι Τεχνικές Υπηρεσίες βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων και προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν. Περιμένουμε όμως να ολοκληρωθεί πλήρως το φαινόμενο προκειμένου να γίνουν και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Υφαντής επεσήμανε πως «οι Υπηρεσίες μας παρακολουθούν στενά το φαινόμενο αλλά και τις προσωρινές εργασίες που γίνονται, κλείνοντας κατά το ήμισυ το δρόμο, ώστε να μην δημιουργείται και πρόβλημα στους διερχόμενους οδηγούς. Αναμένουμε πλέον τις γεωτεχνικές μελέτες οι οποίες και θα μας υποδείξουν και την τελική λύση μέχρι να ολοκληρωθεί το φαινόμενο της κατολίσθησης που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη».

Να σημειωθεί πως παράλληλα με τις εργασίες προσωρινής αποκατάστασης της βατότητας, γίνεται καθαρισμός των φρεατίων και των αγωγών που αποστραγγίζουν τα όμβρια ύδατα της Εθνικής Οδού για να εξασφαλιστεί η απορροή τους στο κατάλληλο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.