HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«οι ΔΥΟ σε ΕΝΑ» και «το πιο HOT φιλί» 14 Φεβρουαρίου στο Χελμό!!!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων γιορτάζει με τους ερωτευμένους και όπως πέρσι, έτσι και φέτος σας περιμένει να σκιάρετε με πολύ ρομαν...

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων γιορτάζει με τους ερωτευμένους και όπως πέρσι, έτσι και φέτος σας περιμένει να σκιάρετε με πολύ ρομαντικές εκπλήξεις!!
Ελάτε στο Χελμό την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και επειδή στον έρωτα «οι ΔΥΟ γίνονται ΕΝΑ», το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων σας κάνει ΔΩΡΟ το ski pass του/της αγαπημένης σας, για την ημέρα αυτή!
Πειστήριο της αγάπης σας, ένα καυτό φιλί κατά την έκδοση του εισιτηρίου στα εκδοτήρια και το Δωρεάν ski pass είναι δικό σας!
Οι τρελά ερωτευμένοι που θα δεχθούν να τους φωτογραφίσουμε τη μεγάλη στιγμή του φιλιού, θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για «το πιο HOT φιλί».
Το ζευγάρι που θα ανταλλάξει το πιο καυτό φιλί κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ ski pass και για τους 2 για το υπόλοιπο της φετινής χιονοδρομικής σεζόν!!!
Ετοιμαστείτε λοιπόν και ανεβείτε Χελμό!!!

DIAF

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.