HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ν. Κοντογεώργη από τα Καλάβρυτα στο Harvard και τώρα στο «Κάτω Παρτάλι»

Η τηλεοπτική Βίβιαν όπως την απολαμβάνουμε μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Κάτω Παρτάλι», κατά κόσμον Νάντια Κοντογεώργη μιλάει για...

Η τηλεοπτική Βίβιαν όπως την απολαμβάνουμε μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Κάτω Παρτάλι», κατά κόσμον Νάντια Κοντογεώργη μιλάει για το δικό της χωριό, τότε που μικρή περνούσε τα καλοκαίρια στον τόπο καταγωγής των γονιών της, τα Καλάβρυτα (Πατέρας από τον Πριόλιθο, μητέρα από Κέρτεζη, το γένος Μάρκου)

Η ηθοποιός που θεωρεί το ρόλο της ένα δώρο μιλάει ενθουσιασμένη για τη συγκεκριμένη της δουλειά δηλώνει στο govastileto: «Διάβαζα το σενάριο και γελούσα μόνη μου, λαχταρούσε η ψυχή μου να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα». Κοινό της χαρακτηριστικό με τη Βίβιαν είναι η σαρκαστική της διάθεση απέναντι στην πραγματικότητα. «Δεν ήμουν ποτέ μεγαλοαστή ή πάμπλουτη, όπως η Βίβιαν. Έχω ζήσει και καλοκαίρια στο χωριό. Από τα Καλάβρυτα είναι οι γονείς μου. Είχαμε κοτούλες και γαϊδουράκι».

Η Νάντια Κοντογεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου του 1983 απο Καλαβρυτινούς γονείς και είναι απόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Ακόμα, έχει σπουδές στο κλασικό τραγούδι και το χορό ενώ τελείωσε και τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στη συνέχεια, παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής στο Harvard. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, 'Ερωτας στην οποία είχε το ρόλο της Αντιγόνης ενώ πολύ νωρίτερα είχε παίξει τον πρώτο της ρόλο στη σειρά "Δανεικός Πατέρας". 'Εκτοτε ακολούθησαν πολλές θεατρικές παραστάσεις ("Δυο τρελλοι τρελλοι παραγωγοι", "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης", "Η όπερα της πεντάρας", "Rent", "Chicago" κ.α.)
Η Νάντια διατηρεί στενούς δεσμούς με τα Καλάβρυτα και δεν χάνει ευκαιρία να τα επισκέπτεται.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.