HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Χ.Κ.Κ. αναβαθμίζει την ποιότητα & την εγκυρότητα στην ενημέρωση

ο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αναβαθμίζει την ποιότητα και την εγκυρότητα στην ενημέρωση των φίλων χιονοδρόμων. Μπορείτε να καλεί...

ο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αναβαθμίζει την ποιότητα και την εγκυρότητα στην ενημέρωση των φίλων χιονοδρόμων.

Μπορείτε να καλείτε από τις 7:00 το πρωί στο τηλεφωνικό μας κέντρο (26920 24451-2 και 6981117058), για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τις συνθήκες που επικρατούν στο βουνό.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε και από το site του Χ.Κ.Κ. (www.kalavrita-ski.gr), από το οποίο θα μάθετε για την λειτουργία των πιστών και των αναβατήρων (http://www.kalavrita-ski.gr/enimerosi-helmou), για την οδική πρόσβαση, καθώς και να έχετε live εικόνα από τις πέντε κάμερες που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του χιονοδρομικού κέντρου (http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/).

Στον καινούριο πίνακα με τον χάρτη των πιστών, πλησίον των εκδοτηρίων των εισιτηρίων, θα μάθετε το επίπεδο κινδύνου πτώσης χιονοστιβάδας, που υπάρχει την ημέρα που επισκέπτεστε το χιονοδρομικό.

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία στην ενημέρωση αποτελεί προτεραιότητα για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και γι’ αυτό από αυτή τη σεζόν, δίνει στους φίλους χιονοδρόμους την πρώτη εικόνα του βουνού από τις 7:00 το πρωί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.