Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Κλειτορίας

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23-2-2014 και ω/13:00, με μεγάλη επιτυχία το συναπάντημα των απανταχού Κα...


γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23-2-2014 και ω/13:00, με μεγάλη επιτυχία το συναπάντημα των απανταχού Καρνεσιωτών του πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Κλειτορίας, στο κοσμικό κέντρο "Καραγκιόζης", στο Περιστέρι .
Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δημαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο Πρόεδρος της αδελφότητας Φιλιωτών "ο Άγιος Βλάσιος" Γεώργιος Μητρόπουλος, εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Παναγιώτης Μπουζιώτης (από το Δρυμό), ο πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ένωση Κλειτορινών "η Αγία Μαρίνα" Παπαφιλιππόπουλος Ιωάννης και η νυν Πρόεδρος Γιάννα Γκαρτζοπούλου, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καστελλιωτών "ο Αγιος Γεώργιος Αθανάσιος Γιαννακόπουλος.
Η πρόσκληση των Προέδρων των Συλλόγων των όμορων Δημοτικών Κοινοτήτων, προήλθε από τη σκέψη, της από κοινού επαφής και δράσης σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την ευρύτερη περιοχή, και από ότι διεφάνη, κρίνεται επιτυχής ....!!!!



Αθανάσιος 
Γιαννακόπουλος.












2 σχόλια

  1. Παρά το ότι κάθε Σαββατοκύριακο είμαστε στο χωρίο , δεν το πήραμε Χαμπάρι ...κρίμα θα πηγαίναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει καλέ μου φίλε.
    Αρκεί που αυτά τα παίρνει χαμπάρι ο Λαζουράς .
    Στους γάμους και τους επικήδειους προστέθηκαν και οι πίτες .
    Εχει και ψηφοσυλλογή τον αγώνα της .( και την αγωνία της )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.