HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μας ενημερώνει ο Σύλλογος Άνω Κλειτορίας Καλαβρύτων

γράφει ο Σπήλιος Μπλαλαφούτας Η προχθεσινή μέρα ηταν ιδιαίτερη για το χωριό μας  μια πραγματική γιορτή.Ο σύλλογος του χωρίου μας πραγμ...

γράφει ο Σπήλιος Μπλαλαφούτας
Η προχθεσινή μέρα ηταν ιδιαίτερη για το χωριό μας  μια πραγματική γιορτή.Ο σύλλογος του χωρίου μας πραγματοποιησε το ετήσιο γλέντι στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και φυσικά τα Δ.Σ του συλλόγου ειμαστε ενθουσιασμένοι και απόλυτα ικανοποιημενοι.
 Στην εκδήλωση μας έδωσε το παρόν ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γεώργιος Λαζουράς πάρα τις πολλές υποχρεώσεις του και τον ευχαριστούμε πάρα πολυ ο οποίος στο χαιρετισμό του ανακοίνωσε τα εξής. 1)θα εκτελεστεί άμεσα και εντός δέκα ημερών η διαθήκη που αφορά την επισκευή του σχολείου στα αλώνια. 2)θα μεριμνήσει ώστε να επιστρωθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου με ειδικό και κατάλληλο χώμα. 3)θα γίνει παραχώρηση στο σύλλογο το παλαιό σχολείο στο κέντρο του χωριού και 4)η αντιμετώπιση του προβλήματος της κατολίσθησης θα γίνει με την ένταξη του έργου σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα και παράλληλα θα προβλέπει και την ανάπλαση του χώρου.
Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους πρόεδροι και εκπρόσωποι γειτονικών χωριών.Το μέλος της παγκαλαβρυτινής ένωσης Παναγιώτης Μπουζιώτης απο το Δρυμό. Ο Γεώργιος Μητρόπουλος απο τα Φίλια .Ο Ιωάννης Παπαφιλιππόπουλος και η Γιαννα Γκαρτζόγλου απο τον Κλεότορα και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απο το Καστέλι τους οποίους τους ευχαριστουμε πολύ. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ιδιαιτερα αυτους που ηρθαν απο το χωριο μας και εδωσαν ξεχωριστή νότα στο συναπάντημα μας και θα μας επιτρεπατε να αναφέρουμε τα ονόματα τους. Αυτοί ηταν ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος με την οικογένεια του ο Κώστας Αλεξόπουλος , η Ελένη Αεξοπούλου ο Βασίλης Κωστόπουλος και τέλος οι Θοδωρής και Χρήστος Ζαβούρης και απο τα Καμμένα Βούρλα το Χρήστο Διαμαντόπουλο. Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε στην μικρή αλλά και μεγάλη μας νεολαία που πάντα ανταποκρινεται στα καλέσματα του συλλόγου.
Δυστυχως την ημέρα της συνεύρεσης μας πληροφορηθηκαμε με θλίψη την απώλεια δυο συγχωριανων μας του Περικλή Οικονόμου και του Ιωάννη Λάππα.Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.
Σπήλιος Μπλαλαφούτας
πρόεδρος του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.